Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – TAUR

Și la acești nativi dragostea plutește în aer. Este ca apa de băut și simt asta cu fiecare celulă. Din 10 octombrie, s-a produs o schimbare majoră în oceanul lor emoțional, pe măsură ce jovialul Jupiter a început prospectarea în Scorpion, în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel. Marele Benefic a mai fost aici în noiembrie 2006 și romantismul fără speranță va primi această revoluție în dragoste ca pe gura de aer salvatoare.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor fi prinși într-un ciclu major de creștere emoțională și, indiferent de starea actuală, pot naviga spre o destinație fericită. Taurii singuri ar trebui să își revizuiască stilul atunci când propun o întâlnire. Dacă și-au limitat inconștient succesul urmărind sau doar lăsându-se urmăriți de o anumită persoană, trebuie să renunțe la formalism și să își asume ceea ce doresc deschis și nu pe furiș, mai ales în zilele de 15, 16 și 17 octombrie.

Jupiter îi poate ajuta doar lărgindu-le orizonturile și slăbind restricțiile impuse de ei. Și, cu încrederea infuzată de acesta, se pot simți capabili să facă prima mișcare sau să își permită să fie mai deschiși și accesibili, încă de la prima întâlnire. Jupiter ar putea inspira o poveste de dragoste cu o persoană fascinantă dintr-un mediu cultural diferit sau o aventură undeva la distanță.

Dacă sunt într-o relație, Jupiter le va oferi o serie de oportunități care să îmbine interesele lor cu găsirea de noi modalități de co-creatori și de relaționare. Ar fi ideal dacă relațiile ar străluci etern, ar fi sigure, dar ca și în cazul altor lucruri importante din viața noastră, recompensele pe care le primim, sunt de fapt rezultatul eforturilor pe care le investim.

Stelele deschid o fereastră de trei ori mai mare pentru ei, ca să le ofere sănătate, grijă de sine și frumusețe interioară și exterioară! Stăpâna lor, fermecătoarea Venus, se plimbă prin Balanță, dar în Casa a 6-a, a muncii, a rutinei și a relațiilor cu colegii, a bunăstării personale, până pe 7 noiembrie.

Acum este bine să consume alimente naturale, curate și verzi și să ia aminte la noile tendințe din fitness. Oricum, de când au primit mesajul în ceea ce privește schimbarea fizică de la Venus, au parte de un memento serios în ce privește îngrijirea corpului, a minții și a spiritului, se întreabă dacă este un lux pe care să îl accepte. Nu cred că este. Calea către o viață fără stres sau cel putin un mod mai puțin stresant si fericirea interioara, sunt pavate cu multe mici acțiuni deliberate.

Începând cu acest weekend, să aibă în vedere oferta de a da corpului lor ceea ce merită. Masajul s-ar putea traduce și printr-un tratament alternativ sau alte modalități de vindecare, cum ar fi shiatsu, terapia craniosacrală, acupunctura și multe altele.

Este un moment excelent pentru a vindeca dependențele sau obiceiurilor alimentare vicioase, chiar și dependență de diete sau de alimente super-procesate și care, după cum bine știm, sunt comercializate ca fiind sănătoase, dar sunt pline de substanțe toxice pentru organism, cum sunt zahărul și conservanții. Dacă s-au străduit să depășească ceva în trecut, au dat dovadă de o rezistență inconștientă. Acum, cu stăpânul lor zodiacal acolo, vor fi propiul lor avocat!

Să nu subestimeze importanța consumului de apă și somnul. Într-adevăr, dragii mei Tauri, asta înseamnă 2-3 litri de apă plată pe zi, și nu cafea, care este un deshidratator!

Și, de vreme ce, indiferent de locul în care se află în diagramă, ea poate să se plângă, Venus va fi întotdeauna planeta iubirii, această fază scurtă se va dovedi dulce, deoarece îi va ajuta să vadă o persoană sau o relație fără retușuri.

A avea o relație reală, autentică îi poate face să se simtă mai atrăgători. Cuplurile ar putea dori să adopte mai multe activități sănătoase în timpul petrecut împreună, cum ar fi gătitul sănătos sau plimbările de seară după cină, pe jos ori cu bicicleta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top