Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – VĂRSĂTOR

Pentru aceşti nativi este timpul să treacă la controlul vitezei de croazieră, să apese pedala De acceleraţie și să se aştearnă la drum, pentru a-şi îndeplini visele. Este marele avânt pe care l-au așteptat de foarte multă vreme.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Jupiter, planeta norocului, a creșterii și aventurii, atrage mizele în noua casă în care a intrat și şi-a calat busola pentru Scorpion şi pe Casa a 9-a a studiilor aprofundate şi a credinţei. Semințele pe care le-au plantat cu ceva timp în urmă – unele chiar în urmă cu câțiva ani – vor începe să germineze sau, dacă au erupt deja, vor crește ca și cum ar fi fost stropite cu îngrășământ organic de tip A.

Cum Jupiter vizitează această parte a temei natale odată la 12,5 ani, nativii Vărsător sunt invitați – îndemnați! – să facă saltul de credință şi cu pași îndrăzneți să pună cele mai mari planuri în mișcare.

Previziuni detaliate pentru Vărsător

În timpul creșterii puterii profesionale, să nu îşi facă griji cine este deasupra sau mai jos de ei, căci indiferent ce fac, nici măcar nu se gândesc să îşi ceară scuze pentru că şi-au urmărit propriile scopuri. A trecut ceva timp de când au recunoscut că au pornit și au împins acest lucru spre ceea ce este.

O parte din farmecul semnului lor este preocuparea pentru bunăstarea tuturor. Să gândescă la fel atunci când îşi împlinesc destinul și se simt bine cu realizările lor şi vor fi mai în măsură să acorde o mână de ajutor și să-i îndrume pe alții în călătoria lor.

Indiferent dacă doresc să lanseze propria afacere, trebuie să înceapă să economisească pentru achiziții mai mari sau să îşi îndrepte atenția spre biroului din colț, influxurile benefice ale lui Jupiter îi vor inspira să îşi perfecționeze abilitățile și să îşi dezvolte talentul.

Casa a 10-a le guvernează reputația și imaginea publică. Posibil să fie mai vizibili decât înainte dar să se asigure că nu uită de unde au plecat. Dacă este nevoie să-şi actualizare vestimentaţia sau de un alt machiaj sau altă culoare a părului, să se adreseze prietenilor sau îşi caute un consilier de imagine pentru a adăuga nota de strălucire profesionistă. Vor să se simtă în siguranță şi rolul lor de lider să le sporească încrederea în sine.

Pe măsură ce parcurg calea către dominația mondială, să nu uite să gândească la nivel global. Această perspectivă le asigură un unghi larg care poate să pară mai natural începând de sâmbătă, când Venus şi Mercur vor traversa Balanţa. Pe măsură ce planeta spiritului de aventură vor avea energie şi va orbita în domeniu, vor fi plini de idei creative care vor ajuta la extinderea lumii lor. Desigur, romantica Venus nu se gândește tot timpul la muncă!

În Casa a 9-a, nativii Vărsător ar putea avea vise exotice, mai ales în ceea ce privește arta, mâncarea, muzica și, în special, oamenii acelor locuri. Pot pleca într-o călătorie neaşteptată sau delegaţie undeva în srăinătate? Vârstnicii singuri ar putea trăi o poveste de dragoste cu cineva dintr-o altă cultură sau având un fundal exotic. O evadare romantica în doi i-ar putea ajuta sa le reîncarce bateriile.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top