Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva saptamana 19 – 25 martie 2017. Va fi o saptamana in care unele semne zodiacale ar putea avea probleme de sanatate.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva saptamana 19 – 25 martie 2017

Va fi o saptamana in care unele semne zodiacale ar putea avea probleme de sanatate. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta perioada.

Horoscop Minerva saptamana 19 – 25 martie 2017

BERBEC. As spune ca se pastreaza atmosfera saptamanii care tocmai a trecut cu observatia ca totusi joi, vineri, lucrurile se vor detensiona la locul de munca; trigonul in semne de pamant de luni, 20 martie, intarit și de un trigon minor, ambele canalizate energetic de Saturn, vin și le aduc stabilitatea de care aveau nevoie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Foarte energici acesti nativi in saptamana care urmeaza, de parca Jupiter le-a dat aripi, si tocmai pentru ca debordeaza de energie sa fie atenti nu cumva sa calce in strachini si sa strice ce era mai frumos, pentru ca Jupiter este retrograd, Venus la fel! Atmosfera generala ar fi excelenta, dar din neatenție se pot face greseli care vor repercuta mai ales asupra relatiei. Grija la zilele de 20 si 21 martie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Si pentru acesti nativi se mentine la cote inalte sensibilitatea, cu un marcaj puternic pe casa de creativitate, dar, in acelasi timp, sporeste si instabilitatea afectiva si cea financiara, ca si cum un prestidigitator a scos pentru ei din palarie cartea paguboasa. Poate singurul segment in care nu cred sa se produca mari schimbari ramane cel al profesiei. CITESTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Pentru acesti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singura treaba pe care nu o pricep este de ce nu au incredere in ei? in special cei tineri, nu doar ca nu comunica sau daca o fac, o fac aiurea, dar se incranceneaza in niste utopii si filozofii de viata de imprumut, care in loc sa ii ajute, le fac numai deservicii. Nu putem avea cat ne dorim, dar ne putem face viata mai buna din cat avem! Cei mai afectati par tinerii si adolescentii! CITESTE CONTINUAREA AICI.

Leii adera la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia

LEU. Se relaxeaza si acesti nativi, se linistesc, se calmeaza, adera la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia si decid sa petreaca cat mai mult timp alaturi de aceasta. Poate ca aici concura si relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relatiile cu colegii, cu sefii sau cu subordonatii, au intrat in normalitate si simt ca pot sa se desprinda de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat. Sunt primele efecte care se resimt dupa multe luni de probleme, dar sa nu ne bucuram inca. CITESTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARA. Daca saptamana trecuta spuneam ca la acesti nativi este liniște și calm, iata ca si la ei se precipita lucrurile, in sensul ca parca nu mai stiu incotro sa o apuce. Sfatul meu este sa ia lucrurile pe indelete, vor gasi luminita de la capatul tunelului. Lucrurile se accelereaza undeva in sfera profesionalului cu tangenta pe deoparte la creativitate, pe de alta la puterea lor de discriminare, capacitatea lor de a discerne binele de rau, de a separa graul de neghina. CITESTE CONTINUAREA AICI.

BALANTA. Le revine nu atat increderea in ei, cat siguranta de sine, se dovedesc eficienti acolo unde sunt si in tot ceea ce fac, iar trigonul in semne de apa este menit sa ii exalte nu doar emotional si afectiv, dar si creativ, ideile lor fiind extraordinare si sustinute de o argumentatie logica, pragmatica si vindicativa. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Probleme care tin de legalitate vin sa ingreuneze saptamana acestor nativi. Nu sunt implicati direct, ci conjunctural, dar este destul sa li se asocieze numele cu actiunile celor vinovati si de aici o suita de probleme din care sper sa iasa cu fata curata. Sfatul meu este sa fie mai atenti in ce se baga, desi Scorpionii de regula sunt atenti la tot ceea ce fac, știu ca nu le place sa iasa in lumina reflectoarelor, ei intotdeauna vor actiona din umbra. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SAGETATOR. Cum spuneam si saptamana trecuta, viata acestor nativi se mai insenineaza, tensiunile si nelinistile se mai calmeaza, faptul ca au recastigat controlul asupra vietii lor, dar mai ales faptul ca pot judeca limpede ce au de facut de acum inainte, este foarte important. Mai spuneam, la un moment dat, ca sunt oamenii carora nu le place sa fie mintiti, dar au și acea naivitate de a crede orbeste in cei pe care ii iubesc, ei bine, nu se dezmint de aceasta, asa ca le-as sugera sa fie atenti la ce se petrece in jurul lor caci se vor convinge ca lucrurile nu sunt chiar asa cum credeau ei. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Pestii au un mod complicat de a vedea lumea

CAPRICORN. Lucrurile plutesc inca intr-o nebuloasa ciudata pentru ca multi dintre ei nici nu realizeaza ce li se intmpla, mai ales ca iar au inceput sa inoate in ape tulburi. Ei, care de regula sunt pragmatici, stiu foarte bine ce au de facut, de asta data cad prada propriilor vise si aici ma refer, in special la cei tineri, pentru maturi viata este aseazata in tipare rigide, e drept, dar sigure. Iar perioada aceasta dura dureaza cam toata luna, in functie de tema natala a fiecaruia. CITESTE CONTINUAREA AICI.

VARSATOR. Pentru acesti nativi realitatea se circumscrie unor iluzii legate de un loc de munca in strainatate, de niște studii care cred ca le vor aduce ceva in plus sau a unei sanatatii de fier. Trebuie sa ia lucrurile cum sunt si nu cum vor ei sa fie. Totusi, vor da dovada nu doar de o originalitate specifica, ci si de creativitate si spirit vizionar, care ii pot transforma peste noapte in vedete. CITESTE CONTINUAREA AICI.

PESTI. Acesti nativi au un mod complicat de a vedea lumea si asta se datoreaza usurinței cu care dezvolta dependente fata de ceva. Doua cupluri planetare le marcheaza felul de a fi și de a acționa saptamana aceasta, conjuncția Chiron – Soare și conjunctia Venus – Mercur, care par sa actioneze asemenea unui dus care spala o parte din rele; aceasta curațare poate aduce provoacari la nivel personal si profesional, dar și unele disensiuni in sanul familiei, iar pe de alta parte, reușeșesc in sfarșit sa scape de povara unei datorii. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top