Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – BALANȚĂ

Pentru Balanţe, săptămâna este alambicată. Pur și simplu nu mai ştiu încotro să o ia sau ce soluţii să mai găsească ca să-şi reechilibreze poziţia socială şi financiară.
Pe de altă parte, au senzaţia că tot ce plănuiesc se dărâmă peste noapte asemeni unui castel din nisip.

Zic că mai au nevoie de răbdare şi să-şi treacă în revistă propiile idei, modul de abordare a problemelor sau felul în care se comportă în relaţie. Nu de alta, dar persuasiunea lor înnăscută îi poate face să greşească cu foarte mare uşurinţă.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În situațiile în care sunt doar la un pas depărtare de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar.

Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi cu siguranță o cale de ieșire odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte, lucrul cel mai probabil.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual nu trebuie să îşi asume o libertate de mişcare totală. În primul rând, trebuie să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice. În al doilea rând, cu şefi atât de înţelegători precum au ei, nu au de ce să se teamă.

Importante sunt zilele de 20, 21 şi 22 noiembrie. Atunci, încearcă din răsputeri să se desprindă, pentru că se simt prinşi într-o capcană de emoţii şi sentimente contradictorii, iar asta îi bulversează total.

Intră în relaţii care le par bune dar care, de fapt, asund lucruri urâte atunci când trec de latura fizică.

Sunt persoane care duc multe, dar chiar să se transforme în sclavi, nu le sugerez şi nici să se lase şantajaţi.

Şi profesional, lucrurile sunt încurcate. Îşi doresc stabilitate şi linişte, îşi fac treaba conştiincioşi şi totuşi li se pare că le scapă cev printre degete.

Nu e vorba de încrederea colegilor sau a şefilor. La mijloc e ceva mult mai subtil, ceva ce ţine de apropiere şi de coeziune în interiorul echipei. E un fel de complex al lui Atlas şi nu există niciun Hercule prin preajmă care să ia greutatea de pe umerii lor.

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017

În anumite situații, este logic să fie atenţi, deoarece poziția lui Marte față de semnul lor nu este în mod deosebit favorabilă. Aceasta înseamnă că nu pot apela la orice metodă pentru a-şi atinge obiectivele.

Calea lor este calea lor și nu trebuie să plece urechea la sugestiile altora.
Financiar, sunt nativii care iau dintr-un buzunar şi pun într-altul.
Asta nu înseamnă că nu au bani, ci că sunt chibzuiţi şi atenţi la orice cheltuială.

Se blochează şi unele drumuri lungi pe care le plănuiesc de luni de zile, drumuri în care au investit şi financiar.

Să nu îşi asume riscuri inutile, ci să facă ceea ce este corect, altfel le va fi rău. Zi importantă: 23 noiembrie!

Ca sănătate, se vor trebui să se odihnească suficient. Nu trebuie să intre în panică, frica este cel mai mare duşman al lor. Trebuie să se gândească la ce anume au de făcut pentru a evita stresul și oboseala.

Este o perioadă potrivită pentru a face o serie de analize ţintite, cum ar fi testul pentru risc de atac de cord sau nivelul de colesterol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top