Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – CAPRICORN

Începe să se strângă şurubul. Dreptunghiul mistic pare că vine să îndulcească efectele crucii cardinale care încă le dă de furcă acestor nativi pe axa comunicării şi credinţei şi pe cea relaţională.

Mai mult, Luna Neagră prin Casa partneriatelor sugerează mobilitate, ambiguitate şi instabilitate. Sunt lucruri care pentru un nativ Capricorn înseamnă supliciul suprem.

În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi, desigur, cu fruntea sus.
Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă că multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemei şi să-şi continue drumul.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Când vine vorba de muncă, îi așteaptă lucruri interesante, iar asta ar putea implica schimbări semnificative în plan personal.

În sfera sentimentală și a emoțiilor este greu să spun ceva anume. Cunoscându-i pe nativii Capricorn, este greu să ghiceşti exact cum vor reacționa sau cum vor evolua.

În familie, să acorde atenție tinerei generații, pentru că cineva va avea nevoie de sprijinul lor. Și nu va cere explicit ajutorul.

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017

Capricornii singuri sunt sfătuiți să-și asculte inima și să meargă în direcţia cred că îi așteaptă fericirea. Angoase în cuplurile mature care doresc să se separe. Zilele de 20 şi 21 noiembrie sunt semnificative din acest punct de vedere.

Pentru cei care doresc schimbarea locului de muncă nu este un moment propice să ia vreo decizie în acest sens. Atenţie la zilele de 23, 24 şi 25 noiembrie.

Financiar, ca întotdeauna o duc bine. Chiar aş spune că este singurul domeniu care vine să le mai atenueze din trăiri. Şi banii vin din munca lor, vin din recunoaşterea unor merite şi mai vin de pe urma unor contracte.

Săptămâna aceasta s-ar putea confrunta cu dureri de cap şi de spate. Atracţia personală sporeşte, iar vitalitatea lor se va îmbunătăți enorm. Zile bune sunt 19 şi 20 noiembrie, zile rele sunt 24 şi 25 noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top