Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – SĂGETĂTOR

Încă nu se liniştesc lucrurile întru totul. Rămân multe de făcut şi de înţeles, dacă ne gândim la ultimii ani. Cred că este momentul să se gândească la ce au învăţat în cei aproape zece ani cât au stat în conul de umbră.

Luna în scădere le secătuieşte forţele şi doar ce reuşiseră să se adune cât de cât. Nu au nevoie de lecţii de viaţă. Ar trebui doar să clarifice lucrurile legate de ceea ce îşi doresc.

În ansamblu, vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingheriţi, iar perioadele dinamice se vor schimba cu perioade de linişte. acestea din urmă pot fi descrise ca fiind absolut pașnice și stabile.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia. În general, este greu de determinat cu claritate, exact, cum vor alterna aceste perioade. Dar nativii sunt, de regulă, pregătiţi pentru ceea ce îi așteaptă.

Acum are sens să aibă încredere în intuiția lor, nu numai în domeniul relațiilor personale. Chiar și la muncă trebuie să ţină cont de intuiţie, să dea prioritate instinctelor.

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017

Afectiv, se vor lămuri multe lucruri. Bonomia cu care ne-au obişnuit le va prinde bine, în relaţia de cuplu, în cea cu familia dar şi în relaţiile de serviciu.

Zile critice sunt 22 şi pe 25 noiembrie. Pentru cei singuri se anticipează o poveste de dragoste neașteptată, iar pentru cei care sunt deja în cuplu, unele turbulențe vor neceseita o evaluare a situației.

Sfatul meu este să nu se pripească să ia decizii majore în materie de dragoste, copii sau o sarcină, mai ales pe 24 şi pe 25 noiembrie.

Perioada care urmează le este favorabilă pentru a-și atinge obiectivele în carieră. Și un rol decisiv în aceasta l-ar putea avea prietenii.

Să nu se îndoiască de abilitățile lor creative, au o mulțime de rezerve ascunse și acum este momentul să le folosească pentru a obține cele mai bune rezultate.

Este puțin probabil ca rivalii lor să aibă forța de a-i domina. Dacă lucrează pentru ei, să nu încetinească ritmul, să nu aibă încredere în nimeni și să nu caute un traseu alternativ. Atenţie la colectivele conduse de femei, dar în care domină bărbaţii! Ziua de 24 noiembrie poate fi o zi de regres.

Financiar, lucrurile stau ceva mai bine. Totuși, să nu îşi facă iluzii că vor pune ceva deoparte că nu vor apuca.

Săptămâna stă sub semnul mersului la spital. Urgenaţele ţin de stomatologie ori problemele biliare. Posibil ca familia să îi sfătuiască să-și consume energia debordantă într-o sală de fitness.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top