Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – SCORPION

Pentru aceşti nativi aş spune că se îngroaşă gluma. Norocul proverbial despre care am tot vorbit în ultimele 7 – 8 luni începe să îi părăsească.

Se tensionează brusc relaţiile pe axa financiară, în primul rând, şi apoi pe cea relaţională.

Este ca şi cum Scorpionii au ajuns la capăt de drum şi trebuie să-şi reorienteze nevoile personale, afective şi profesionale.

Afectiv, lucrurile nu mai sunt cele cu care s-au obişnuit. Relaţiile de cuplu devin monotone, iar atunci când se întâmmplă asta, sensibilul Scorpion caută altceva.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Mai este posibil să-şi surprindă anumite lucruri despre partenerul sau partenera de viaţă. Sunt lucruri pe care nu le cunoştea şi asta ar putea schimba perspectiva asupra relaţiei.

Veţi rămâne surprinşi cât sunt de tranşanți când se pune problema nu atât de sentimente, cât de orgoliu, de mândrie. Chiar dacă au greşit, îşi vor rumega greşeala dar nu o vor recunoaşte niciodată.

În schimb, săptămâna aceasta există riscul de a fi descoperiţi, deci atenţie la zilele de 23, 24, 25 noiembrie.

Cei care sunt singuri ar putea întâlni iubirea undeva peste hotare când vor pleca în vacanţă. De asemenea, pot întâlni dragostea în mediul academic sau în locuri spirituale.
Cuplurile vor fi preocupate cu planurile de renovare a casei. Dar dacă vor să investească într-o casă nouă, ar trebui să amâne planurile până anul viitor.

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017

Un lucru foarte important este să fie ei înşişi. Nu este nevoie să fie originali, ci doar să se concentreze asupra exemplelor altor persoane. Au o minte inovativă, deci să o folosească!
Profesional, lucrururile sunt într-un soi de acalmie, dar nu pentru multă vreme. Nu de alta, dar nativilor Scorpion nu le place un loc de muncă mereu supus transformărilor.

Au nevoie de un job şi de o poziţie socială care să le asigure liniştea, să le provoace inteligenţa şi să îi oblige să aibă iniţiativă.

Săptămâna aceasta, mintea lor caută soluţii, adică un alt loc de muncă sau de alte îndatoriri.

Au de-a face cu un spectru mai larg de oportunități și de posibilități. Nu trebuie să se aștepte ca toți factorii externi să îi avantajeze. Dinamica perioadei le va permite să aleagă cu ușurință drumul pe care o vor lua. Zile de criză: 22 şi 24 noiembrie.

Instinctul lor financiar este admirabil și pot câștiga mai mulți bani ajutându-i pe alții să devină bogați decât să se ajutepe sine. Veniturile lor vor spori prin multă hotărâre și efort.

Acum, îşi pot plăti datoriile făcute în luna iunie. Câștigurile lor sunt sporite de cele ale partenerului de viaţă.

În ceea ce privește sănătatea, nu se pot plânge, pentru că au o lună excelentă. Totuși, s-ar putea să aibă probleme cu sinusurile sau cu polipii. Le-ar prinde bine o cură de detoxifiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top