Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva saptamana 2 - 8 aprilie 2017. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana in functie de semnul tau zodiacal.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva saptamana 2 – 8 aprilie 2017

Va fi o saptamana in care unele zodii vor avea anumite probleme de sanatate. Alte semne zodiacale vor sta bine la capitolul bani. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana in functie de zodie.

Horoscop Minerva saptamana 2 – 8 aprilie 2017

BERBEC. As spune ca pentru acesti nativi saptamana aduce revelatii neasteptate legate de familie, de colegii de munca și de prieteni, de oameni in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel sau altul evolutia profesionala. in schimb, vor taia urgent toate excrescentele care le-au capusat existența in ultimele luni. CITESTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Continua relaxarea, tensiunea relaționala dispare ca prin farmec, revine increderea in sine, dorinta de a schimba ceva in viata lor, speranta, incep sa-si faca planuri, sa viseze, au invatat ceva elementar despre ei insisi, ceea ce le deschide drum nou. Si lor le spun sa fie putin atenti deoarece Mercur se pregatește de retrogradare din chiar semnul lor si ar putea face declaratii sau vor afirma lucruri pe care ar putea sa le regrete mai tarziu. CITESTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Pentru Gemeni lucrurile sunt cu dus intors. Daca in plan social treaba merge de minune, nu as spune ca se intampla acest lucru si in plan personal, pe de o parte, pe de alta ar trebui sa fie nitel atenti la capitolul sanatate, in sensul de a avea grija pe unde pun piciorul, nu cumva sa faca vreuna nefacuta. Afectiv, pot avea loc separari, divorturi cu tam-tam, periculoase sunt mai ales ales zilele de 6 si 7 aprilie, cand lucrurile par sa ia o turnura neasteptata, conflictuala. Unele cupluri tinere care isi doresc un copil pot avea neplacuta sansa sa afle ca inseminarea nu a reusit. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CITESTE HOROSCOPUL COMPLET AL MINERVEI PENTRU SAPTAMANA 2 – 8 APRILIE, PENTRU ZODIA TA: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

RAC. Ma intreb oare de cand nu au mai fost nativii Rac atat de multumiti de viata lor, asa cum sunt acum?! Pare sa le mearga pe toate planurile si intr-adevar asa este, cu rezerva ca unele lovituri pot veni dinspre sectorul comunicare si dinspre cel sentimental, acesta din urma menit sa le submineze increderea in sine, in special in zilele de 4, 5 si 7 aprilie. In familie, inca de duminica, se starnesc furtuni verbale, Racii se vad pusi in situatia de a nu putea riposta pentru ca structura lor interioara este formata pe un tipar care nu ii lasa sa deschida gura, mai ales daca vorbim despre femei. CITESTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Foarte tensionati unii, apatici altii. Concura si alternanțele de temperatura care de cateva zile fac legea pe pamant in toate modurile posibile.Totusi, daca se forteaza putin pot iesi la lumina, adica pot depasi momentele critice si sa-si vada de viata lor, chiar daca si la ei comunicarea lasa de dorit. Afectivitatea lor sta sub semn plutonian, forte ascunse se trezesc la viata, mesajele vin, mai ales pe cai subtile pe care nici macar ei nu le cunosc, doar se pomenesc vorbind despre altceva. Ceva se schimba și in mentalitatea lor, vis-a-vis de iubire și de cuplu. CITESTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARA. Configuratia din tema lor astrala sugeareaza o devaloare de natura spirituala, chiar mistica as spune, si totul datorita familiei.Nevoia de altceva, de liniste si de reasezare a unor lucruri asa cum au fost nu va fi posibila si trebuie sa inteleaga acest lucru altfel, trebuie sa inteleaga ca este nevoie de autodepasire, de intelegerea unor lucruri altfel decat au facut-o pana acum. Si culmea, vor pricepe ca schimbarile incep intotdeauna cu sine. Interesante sunt pentru ei zilele de 4 si 5 aprilie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Varsatorii au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe

BALANTA. Pentru Balante saptamana este alambicata in sensul ca nu mai stiu ce solutii sa mai gaseasca ca sa isi echilibreze pozitia sociala si financiara. Pe de alta parte, au senzatia ca nimic nu le iese, ca fac planuri degeaba, ca toata lume are ceva cu ei, ipostaza pe care au mai trait-o și in toamna. Eu zic ca au nevoie de rabdare si sa treaca in revista modul de abordare a relațiilor cu cei din jur, apoi propriile idei sau felul in care se comporta in cuplu, nu de alta, dar persuasiunea lor innascuta ii pot face sa greseasca de multe ori, cu foarte mare usurinta. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Pentru acesti nativi as spune ca se ingroasa gluma. Norocul proverbial despre care am tot vorbit in ultimele 7 – 8 luni incepe sa ii paraseasca. Se tensioneaza brusc relatiile pe axa financiara, in primul rand, si apoi cea relationala. Este ca si cum Scorpionii au ajuns la capat de drum si trebuie sa-si reorienteze nevoile personale, emoționale si profesionale spre altceva. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SAGETATOR. Raman multe de facut si de inteles, daca ne gandim la ultimii ani. si nu cred ca este momentul sa faca analize, ci sa se gandeasca la ce au de facut in urmatorii zece ani. Luna in crestere ii ramforseaza energetic si asta e bine. Nu au nevoie de lectii de viata, doar trebuie sa clarifice lucrurile legate de ceea ce isi doresc. Afectiv, se vor lamuri multe lucruri, bonomia cu care ne-au obisnuit le va prinde bine, in relatia de cuplu, in cea cu familia, dar si in relatiile de serviciu. inca de luni lucrurile se vor deteriora, mai ales daca este si un copil la mijloc. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Incepe sa se relaxeze surubul. Trigonul in semne de foc, pare ca vine ca sa indulceasca efectele Careului in T mediat de Pluto și care le da inca de furca acestor nativi pe axa sociala si profesionala. Luna Neagra prin Casa dușmanilor neștiuți și a lucrurilor ascunse sugereaza provocari care țin de mobilitate, ritmicitate si rutina, ceea ce pentru un nativ Capricorn este unul dintre atuurile forte. Nu as spune ca stau stralucit la capitolul iubire, iar Venus retrograda ii blocheaza aproape de tot. Cum spuneam mai acum trei – patru saptamani, exista doua tipuri de Capricorn distincte, cei taciturni, carora nu le place sa vorbeasca prea mult si cei expansivi, sociabili si vorbareti. CITESTE CONTINUAREA AICI.

VARSATOR. Au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, ei privesc lucrurile din perspectiva lui asta e, nu a fost sa fie, dar le-am mai spus ca ei nu nu se gandesc ca este posibil sa sperie prin jovialitatea și viteza de reactie. Mai spuneam ca putini stiu ca daca un Varsator este motivat sa faca ceva, atunci poti muta muntii din loc cu el. Niciodata nu au excelat la capitolul relatii, cu atat mai putin in saptamana care urmeaza. Datorita capacitatii sale de aparare prin detasarea de eveniment sau de implicare, are prilejul sa analizeze lucrurile, motiv pentru care sunt intr-un perpetuu conflict cu partenerii pe care de multe ori ii lasa fara suflu si care ii acuza ca nu se implica. Putini stiu ca ei sunt o rana permanenta, ca orice jignire sau imputare care li se aduce rasuceste cutitul in rana. CITESTE CONTINUAREA AICI.

PESTI. In sfarsit si acesti nativi stau stralucit la capitolul comunicare in saptamana care urmeaza. As crede ca au scapat din lumea lor bantuita de fantasme, si se implica constient in activitatile de zi cu zi, nu mai stau cuminti asteptand zile mai bune. Doresc multe lucruri, dar nu stiu cu care sa inceapa. Sfatul meu este cu oricare, dar sa inceapa odata! Totusi, emotiile pe care le traiesc acut ii fac in aceasta saptamana parteneri greu de infruntat, logici și raționali, dau soluții care surprind chiar si pe cei din familie. Asemenea zile: 5, 6 si 7 aprilie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top