Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 octombrie 2017 – VĂRSĂTOR

Au destulă energie interioară ca să se ridice şi să meargă mai departe, noroc că privesc lucrurile din perspectiva viitorului. V-am mai spus probabil că dacă un Vărsător este motivat să facă ceva atunci mută, cum se zice, și munţii din loc. Iar ei sunt motivați să facă aceast efort.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 22-28 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Niciodată nu au excelat la capitolul relaţii cu atât mai puţin în săptămâna care urmează. Trăiesc intens câtva zile iubirea trupească apoi încet, încet încep să se detaşeze. Alt lucruri au prioritate.

24 i 25 octombrie, zile faste pentru Vărsător

Datorită capacităţii lor de apărare prin detaşarea de eveniment sau de implicare, au prilejul să analizeze lucrurile motiv pentru care sunt într-un perpetuu conflict cu partenerii pe care de multe ori îi lasă fără suflu şi care îi acuză că nu se implică.

Dar şi asta cred că v-am spus, Vărsătorii cu cât sunt mai criticaţi şi mai marginalizaţi cu atât se vor apăra mai bine. Aviz tinerii sau cuplurile tinere. Şi cam toată săptămâna se dovedeşte pentru ei un teren de luptă din acest punct de vedere.

În schimb, cei care lucrează în domenii laxe care permit talentelor să se manifeste, vor excela la capitolul creativitate. Să fie atenţi doar cum îşi comunică ideile sau cum îşi prezintă proiectele deoarece trigonul mediat de conjuncţia Saturn – Lună Neagră între Marte şi Chiron creează confuzii, nu pentru ei, ci pentru cei cărora le vorbesc despre ce doresc să facă şi se poate ajunge la situaţii conflictuale.

Să ia lucrurile pe îndelete, să le explice cu răbdare şi dacă trebuie să le şi demonstreze. Zile faste 24 și 25 octombrie. Bani vin pe deoparte şi pleacă pe de alta. Melanjul de nou şi vechi din jurul lor, îi fac să cheltuiască banii pe lucruri de care nu au nevoie în prezent dar de care poate vor avea nevoie! Este și asta o modalitate de supraviețuire!

În ceea ce privește sănătatea, sistemul lor nervos este destul de tensionat, așa că cel
mai bun sfat este odihnă și somn. Dacă pot pleca undeva câteva zile la odihnă ar fi și
mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top