Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2017 – PEȘTI

Pentru nativii în zodia Pești este marcantă casa carierei. Luna Neagră din Săgetător le trece în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute, a secretelor și a dorințelor cele mai intime și poate aduce soluţii unor probleme profesionale.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În aceeaşi măsură, Saturn în Casa a 11-a a mediului social și a susținătorilor le aduce un plus de imagine datorită inventivității şi a dăruirii pentru celălalt. Aș spune că sunt avantajați cei care lucrează în medii cu rol protectiv – sănătate, asistență sociala, învățământ.

Cre sunt zilele benefice pentru pești

Interesant este că ambele focare ale celor două Careuri în T din tema lor astrală, Saturn și conjuncția Pluto – Junona sugerează probabilitatea ruperii unor contracte, pierderea unui protector sau îndepărtarea unor aşa zişi prieteni care mai mult îi obosesc decât să îi impulsioneze să meargă mai departe.

Ziua de 2 noiembrie le aduce bani celor care lucrează în domenii care îi pun în contact direct cu oamenii – relaţii publice, vânzări, televiziune. Cei care lucrează în domenii cu caracter restrictiv pot fi promovaţi sau pot fi mutaţi la un alt serviciu mult mai convenabil.

Pe 3 noiembrie, unii nativi Peşti pot decide că a venit momentul să ia viaţa pe cont propriu şi în aceste condiţii fac planuri să deschidă o mică firmă ceea ce nu le-aş sugera acum. Cei care se vor prezenta la un interviu sau vor da examen, tot pe 3 noiembrie vor avea darul locvacităţii pentru că îşi vor impresiona auditoriul, fapt care le-ar putea aduce un job pe
cinste sau o notă maximă.

Unora destinul va face să li se înmulţească familia înainte de vreme, dar şi aşa venirea pe lume a copilului va fi o bucurie pentru părinţi. Pentru cei care sunt preocupaţi de metafizică şi de terapii alternative va fi o săptămână fastă! Să încerce să nu facă abuzuri alimentare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top