Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2017 – SCORPION

În timp ce intensitatea lor emoţională rămâne acerbă, Jupiter îi ajută în suişurile şi coborâşurile emoţionale. Vor beneficia foarte mult de pe urma acestor tranzite spirituale aşa că să le lase să se întâmple și să aibă încredere că Universul este de partea lor!

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Îşi dau seama că puterea lor de a atrage oameni cu bani este mai mare decât oricând. Să aibă grijă să nu abuzeze de acest dar și vor beneficia şi mai mult de aceaste aspecte! Jupiter le va oferi încredere în situațiile sociale și îi va deschide și mai mult pentru riscurile asumate.

Susţinută, dar în acelaşi timp şi atacată, axa financiară pe 30 octombrie, este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin aşa îi dau. Au în Casa banilor pe Saturn şi Luna Neagră numai bine pentru anumite provocări.

Zile benefice pentru nativii în Scorpion

Pe 31 octombrie posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii la decoraţiuni care de care mai ciudate de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic. Fie vorba-ntre noi nu s-au preocupat ei de artă şi estetic decât în măsura în care aceasta le-ar fi servit în atingerea anumitor scopuri.

Profesional, 1 şi 2 noiembrie le ridică mingea la fileu şi au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte dar fac ei ce fac şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte. Au idei, dar dacă nu le pun imediat în practică, le vin altele şi uite aşa nu mai materializează mare lucru.

Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul ca să poată avea ce-şi doresc. Cred că pentru unii dintre ei s-au produs deja schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii fierb în asumarea responsabilităţilor şi a discuţiilor, mă refer la cei maturi care au o carieră în spate; cei tineri să participe la concursuri de promovare că nu le va fi rău, se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

3 noiembrie este o zi a împlinirilor familiale. Lucrurile merg în direcţia dorită, iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme. Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scopionică. Dacă este vorba doar despre banalităţile cotidiene, acestea vor avea cursul lin şi liniştit al armoniei.

4 noiembrie însă poate aduce nori în paradis, unul din copii sau partenerul/partenera și vor sări scântei. Nu le place să-și cheltuiască banii aiurea chiar dacă este vorba despre şcoală sau necesităţi.

Nu se plâng de sănătate, deşi sunt unele mici supărări care ţin de oboseală şi de stres, aşa că să ia lucrurile cum sunt şi să meargă mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top