Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săptămâna 30 aprilie-6 mai 2017

Pe 26 aprilie va fi Lună Nouă. Astfel unele semne zodiacale vor fi puse la încercare în această săptămână. Află ce îți rezervă astrele în această perioadă.

Horoscop Minerva Săptămâna 30 aprilie-6 mai 2017

BERBEC. În mod special aş atrage atenţia asupra zilelor de 1 – 2 mai, adică luni şi marţi. Sunt vizate schimbări în relaţiile de familie, relațiile cu străinătatea sau drumurile în străinătate dar şi studiile.

În acelaşi timp, vor trebui să fie atenţi, cei care conduc, atât în oraș cât și la drum. Ar sta excelent şi la capitolul comunicare dacă nu ar fi repeziţi, deci să fie atenţi la ceea ce li se cere dar şi la ceea ce spun. Cei care își dau restanțele sau examenele parțiale, să se gândească înainte de a răspunde sau de a renunța la examen. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Veştile ar fi bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe, dacă nu ar fi acel 1 mai buclucaș care amenință să le strice bucuria printr-o dispută deloc colocvială în grupul de prieteni sau în familie și chiar dacă, spuneam săptămânile trecute că felul lor de a comunică nu este deloc strălucit, acum totul pare să plece de la ceva legat de muncă sau de sănătate, discuția plecând de la o chestiune minoră care însă poate repercuta neașteptat asupra relației. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Creativitatea când debordantă când blocată continuă să le aducă beneficii sau nu sub formă financiară, ci de aprecieri de la persoane la care nici nu se gândeau că le vor cunoaşte, şi de asta au mai mare nevoie, ceea ce le dă acel grad de stabilitate după care aleargă ei de multă vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concreteţe a elementului creativ. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Viaţa, pentru aceşti nativi, este săptămâna aceasta o continuă căutare de soluții, de potrivire a unor elemente în niște tipare care se dovedesc ori prea vechi ori inadecvate cu ce doresc ei. Asta nu înseamnă că nu sunt atenţi la problemele celor din familie sau ale prietenilor.

Dimpotrivă pe 4, 5 şi 6 mai sunt cei mai buni sfătuitori. Cum mai spuneam în alte emisiuni, mintea lor funcţionează asemenea unui computer performant în care sunt stocate informații care pot ajuta la salvarea sistemului. Și acum, ei vor fi cei care vor găsi soluția spre satisfacția lor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Nu aș fi atât de sigură că tensiunile de pe semnul lor s-a risipit, atâta timp cât Soarele natal este implicat într-un Careu în T împreună cu conjuncția Venus- Chiron și Saturn, Marte în Casa dușmanilor și a lucrurilor neștiute, îi face opoziție Lunii Negre din Casa Muncii, la care se adaugă Careul în T dintre Uranus – Pluto – Jupiter. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Tot ce li se întâmplă Fecioarelor săptămâna aceasta se circumscrie destinului. Pentru foarte mulți nativi se închide un ciclul al destinului si începe un altul.

Nevoia de altceva, de linişte şi de reaşezare a unor lucruri aşa cum au fost nu va fi posibilă şi trebuie să înţeleagă acest lucru dacă vor să meargă mai departe, trebuie să înţeleagă că au nevoie de autodepăşire, de înţelegerea unor lucruri altfel decât au făcut-o până acum. Şi culmea, vor pricepe că schimbările încep întotdeauna cu sine. Interesante sunt pentru ei, din această perspectivă, zilele de 4 şi 5 mai. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET AL MINERVEI PENTRU SĂPTĂMÂNA 30 APRILIE-6 MAI, PENTRU ZODIA TA: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARĂ || BALANȚĂ || SCORPION || SĂGETĂTOR || CAPRICORN || VĂRSĂTOR || PEȘTI

BALANȚĂ. Și aceşti nativi se vor bucura, în continuare, de o sporire a creativităţii, mai ales dacă se pune problema rezolvării unor aspecte financiare. Balanţele tinere care încă studiază au noroc de încă o zi înainte de a reveni pe la băncile de studiu, iar cele care sunt angajate, în special, în structuri economico-financiare vor da măsura flerului financiar pe care îl au.

Banii vor veni nu doar din muncă proprie ci şi din varii speculaţii financiare. Posibil ca în zilele de 3, 4 şi 5 mai să le intre în conturi sume frumuşele dar să fie atente că Venus este în pătrat cu Saturn și dă semne că este pe cale să le blocheze accesul spre nişte bani care ar trebui să vină de pe urmă implementării unor proiecte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Ar trebui ca lucrurile să revină la normal, au încredere în sine, resurse, viaţă de familie, dragoste, aș spune că acestor nativi nu le lipseşte nimic şi totuşi…parcă îi stânjenește ceva. Dacă i-a luat gura pe dinainte și au spus ce nu trebuia să spună, acum vor suporta consecințele. Doresc în mod special, să studieze și nu este singurul, doar că această decizie ar putea stârnii discuţii aprinse nu doar cu familia ci şi cu superiorii, în cazul că sunt angajați sau cu partenerul de afaceri. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Până şi puţinii prieteni pe care îi au şi pe aceia îi resping! Luni, 1 mai, dreptunghiul mistic le poate da viața peste cap dacă nu analizează atent ceea ce își doresc cu adevărat. Marti, 2 mai, nu care cumva să-și dea demisia în ideea că dau un concurs pentru alt post că nu îi văd bine. Nu doar că nu iau concursul, apare deja celebrul outsider, dar pot rămâne fără loc de muncă. Oricum vor avea o săptămână mixată cu bine şi cu rău asemenea multor altor semne din zodiac. Le-aş sugera mai bine să îşi facă o serie de controale medicale până se mai liniştesc apele. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Aş spune că acestor nativi începe să le meargă mai bine cu rezerva, că din spate, acţionează încă Careul în T, cu Pluto focar și volatilele pătrate cu Uranus și Jupiter. Au înţeles însă că nu au scăpat chiar de toţi cei care le căpuşează existenţa şi se apucă iar de făcut curăţenie, fapt care le aduce o stare de linişte pe care parcă au uitat să o mai încerce în ultimii ani. Tot ceea ce se circumscrie ideii de creştere şi acumulare financiară este la ordinea zilei, un cadru astral numai bun să-i facă pe aceşti nativi, care oricum sunt firi practice, să se gândească şi mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Au destulă energie interioară ca să se ridice şi să meargă mai departe, noroc că privesc lucrurile din perspectiva, asta, e, nu a fost să fie. Puţini însă ştiu că dacă un Vărsător este motivat să facă ceva atunci mută, cum mai spuneam, și munţii din loc. Iar ei sunt motivați să facă aceast efort. Niciodată nu au excelat la capitolul relaţii cu atât mai puţin în săptămâna care urmează. Datorită capacităţii lor de apărare prin detaşarea de eveniment sau de implicare, au prilejul să analizeze lucrurile motiv pentru care sunt într-un perpetuu conflict cu partenerii pe care de multe ori îi lasă fără suflu şi care îi acuză că nu se implică. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Acești nativi s-au retras, sunt în lumea lor, văd lucrurile deformat pentru că este vorba doar despre perspectiva lor, tânjesc după afectivitate şi stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Doresc multe lucruri dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza sau vor rămâne în stadiul de vise. Afectivitatea lor este exacerbată, emoţiile pe care le trăiesc acut îi fac și în această săptămână parteneri greu de suportat, doar că acum se adaugă și componenta agresivitate iar acolo unde unul dintre parteneri este un nativ Peşti, pot apărea disensiuni provenite din încăpăţânarea şi capriciile acestuia din urmă cu adevărate descărcări de energie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top