Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Balanță

Balanța – Ce se remarcă săptămâna aceasta pentru nativii Balanță? În primul rând, aceasta este săptămâna în care ei trebuie să se înhame la ceva mare, îndrăzneț și destul de departe de zona lor de confort.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Norocul – sau poate doar credința oarbă – este de partea lor, dacă ne gândim că Marele Benefic care este Jupiter se află în turneu prin semnul lor de vreo treisprezece luni, mai precis din 9 septembrie 2016. O analiză mai atentă, o privire cumva peste umăr, a celor treisprezece luni, nu trebuie să o facă superficial deoarece ar însemna să subevalueze acest tranzit.

Săptămâna aceasta le-ar putea aduce un eveniment demn de ținut minte, înainte ca planeta roșie să plece în Scorpion. Pentru că Jupiter este o planetă lentă, se va mai întoarce în Balanță abia peste 12 ani. Trebuie să ia ceea ce li se întâmplă ca pe un pariu și da, poate fi și un risc calculat. Știu de ceva timp că trebuie să se eliberezi de circumstanțele restrictive, așa că să-l lase pe Jupiter să îi ajute, cât mai au nervi pentru asta!

În următoarea marți, pe 17 octombrie, Jupiter va intra în Scorpion și în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și vor fi mult mai prudenți. Timpul trece dragii mei! Dacă există un lucru sigur săptămâna aceasta, este vorba despre norocul care îi favorizează pe cele mai îndrăznețe dintre Balanțe.

Cine ar fi partenerul perfect pentru aventura lor? Dinamica evenimentelor arată că munca este dușmanul său. Piesa lipsă din puzzelul acesta se poate materializa joi, pe 12 octombrie, când vor avea viziunea clară asupra obiectului afecțiunii lor. Au de-a face cu ființă umană „perfect imperfectă”, așa că îi rog să nu scape frâiele din mână când este vorba despre cheltuieli.

Dar fie sinceri cu ei înșiși: dacă nu s-a schimbat nimic vreodata între ei și partenerul lor, oare nu cumva a venit timpul să o facă? Au fost defecte cu care au trăit atâta timp, de ce tocmai acum vor să le schimbe? Mingea este în curtea lor, decizia le aparține. Dacă își spun la revedere, își vede fiecare de drum iar câteva zile de vacanță i-ar putea liniști.

Dar dacă nu, trecem la nivelul următor. Își pot consfinți uniunea în următoarele două săptămâni, care fie implică un inel cu diamant pe deget, fie schimbă gusturile în materie de spațiu locativ. Dacă se gândesc la un proiect de afaceri, atunci încercările lor vor fi încununate cu succes. Pot semna un angajament comun, birocrație și toate ce mai este nevoie.

Inima lor mare va fi pe deplin deschisă toată săptămâna. Venus aduce infuzii dulci acrișoare pe traseul lor, de acolo din Casa a 1 a Eu-lui, a personalității, a felului cum se văd ei. Marți, pe 10 octombrie, vor primi semne de la Pluto, pe măsură ce, cele două planete vor forma un pătrat care îi va obliga să ia o decizie.

Cineva din cercul lor apropiat – mama, sora sau o prietenă, probabil, au nevoie de ajutor în ultimul moment. Nu vor ezita și le va sări în ajutr așa cum fac de fiecare dată. Chiar dacă nu pot rezolva problema, prezența lor va calma și va liniști lucrurile. Dar sprijinul este diferit de sacrificiul pe propria cheltuială.

Duminică, un prieten sau un frate se pot aștepta să le satisfacă capriciile sau, mai rău, să le speculeze slăbiciunile pentru o promisiune pe care au făcut-o! Ținându-se de cuvânt înseamnă că își asumă răspundere pentru angajamentele lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top