Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Berbec

Berbec – În această săptămână Berbecii vor avea nevoie de calm și de judecată. În caz contrar, ar trebui să se pregătească să ajungă în lumina reflectoarelor sau să fie, pur și simplu, catapultați într-o poziție de conducere.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Joi, pe 12 octombrie, Jupiter, expansiv, exuberant, se află într-o opoziție provocatoare cu Uranus. Important este să ne dăm seama despre ce este vorba? Berbecul nu este semnul care să se joace de-a alba neagra cu propriul destin, dar dacă își dau seama că au rămas la mâna acestuia, universul poate conspira și îi poate forța să meargă mai departe.

Verificați dacă ați închis gazul, asigurați-vă că v-ați pus centura de siguranță și conduceți cu viteză corespunzătoare.

Să nu încerce să recupereze timpul pierdut, urmărind detalii nesemnificative. De exemplu, parteneriatul cu o persoană, fără a cunoaște detalii importante despre aceasta, poate fi dezastros. Când se angajează în ceva sau angajează pe cineva, să fie siguri că își pot respecta cuvântul. Să-și pună de acord mintea cu inima.

Este a treia și ultima ciocnire a acestor doi titani Uranus și Jupiter. Prima a avut loc pe 25 decembrie 2016, iar cea de-a doua pe data de 3 martie a acestui an. Să încerce să analizeze aceste momente pentru a găsi un indiciu despre ce ar putea să se întâmple în această confruntare finală. Trebuie să fie siguri că vor profita din plin de această șarjă finală.

Pe 12 octombrie, Pluto își reia mișcarea normală, înainte de a intra în Casa a 10-a, a carierei și a succesului profesional, după o retrogradare de cinci luni. Oportunitatea majoră ar putea fi căutarea unui loc de muncă și pe când să înceapă munca se pot pomeni că nu mai există obiectul muncii. Iar lucrurile nu se vor îndrepta prea curând!

Începând de acum, în următoarele șapte luni, pot avea în Pluto un adevărat sac fără fund în ce privește propria transformare. Este timpul pentru a merge mai departe cu materializarea viselor sau a propunerilor.

Pot ajunge jucători de forță pentru realizarea celor mai bune lucruri. După cinci luni de retrogradare, sunt gata de distracție. Vor începe să se gândească la o echipă de vis. Nu numai că doresc să se înconjoare cu oameni suport, dar este posibil să aibă nevoie de sprijin pentru ascensiunea pe care o doresc.

Relațiile se concretizează mai clar pe vineri, 13 octombrie, când Mercur face conjuncție cu Soarele în Balanță, până în 17 octombrie. Acum, Berbecii sunt pregătiți pentru un serios avem timp și facem. Nu spun să renunțe la standardele pe care singuri și le-au impus în ceea ce privește comportamentul altora! Ei țin foarte mult ca oamenii de care se leagă să meargă pe același drum cu ei și nu pe delături.

Expresivul Mercur în Balanță va fi diplomatic și le va furniza ideile perfecte pentru a-și exprima speranța pentru cum ar vrea lucrurile să fie. Acest tranzit rapid se poate transforma într-un mod de a spune, în timp, da sau nu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top