Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Fecioară

Fecioară – Acești nativi trebuie să fie atenți la ce își doresc. Energia sexuală și banii pe care îi obțin în această săptămână au fost construite lent și ar putea ajunge la un punct culminant joi, 12 octombrie.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Atunci prolificul Jupiter face clic energizat de puterea lui Uranus electrizant în casa a 9-a, a ideilor filosofice și religioase, a emoțiilor intense, a studiilor superioare și a drumurilor lungi. Se încing lucrurile sau așa sunt ei?

De asemenea, sunt pe punctul de a obține tot ce au în minte, dar e drept, dorințele lor au un preț. Există întotdeauna un compromis, chiar și atunci când ceva pare a fi deja câștigat. Dacă se grăbesc să se implice într-un parteneriat bazat doar pe feeling sau pe concurență, totul s-ar putea încheia cu o grămadă de responsabilități pe care nu le-au luat în calcul.

Uranus sporește nevoia de a acționa iar Jupiter este renumit și el pentru nevoia de acțiune, deci un tandem foarte energic. Dacă nu sunt atenți la o persoană sau o perspectivă, vor trebui să lucreze din greu pentru a rezista ispitei sau pentru a se împotrivi inerției. Primesc o ofertă pe care nu o pot refuza, indiferent dacă vorbesc de angajamente, hârtii ipotecare sau parteneri de scris.

Jupiter este asociat cu probleme juridice, așa că înainte de a sari în pat cu cineva, literal sau figurativ, să le fie clari termenii asocierii, ideală ar fi ștampila notarului. Dacă acest lucru merită să-ți investești timpul sau banii sau inima, merită să te protejezi!

Romantismul este o mare parte a ecuației joi, 12 octombrie, când Pluto revine în mers normal în Casa a 5-a, casa creativității, a pasiunii, a faimei și a iubirii. Pe măsură ce planeta pitică va alerga în legea ei, vor trece cu ușurință peste gropile care le-au încetinit mersul începând cu 20 aprilie.

Unele Fecioare ar putea să se rătăcească însă printre emoții și coborâșuri. Cu Pluto înapoi pe pistă, vor putea să-și recalibreze radarul sentimental. Dacă sunt singuri, vor experimenta noi modalități de a întâlni perspectiva, fie prin a le cere prietenilor să facă noi introduceri, fie să încerce diferite momente pentru alegerea datei căsătoriei.

Dacă merg pe alt traseu, să fie mai deschiși în privința urmărilor. Să dea partenerilor șansa de a-și argumenta cererea de divorț dacă este nevoie.

Cuplurile care s-au oprit, acum își pot relua mersul prin explorarea unui nou teritoriu – o minivacanță în Croația sau, de ce nu, în Hawai sau Cuba sau unul metaforic, de exemplu, iubirea tantrică. Dacă sunt singuri, ei stabilesc controlul vitezei de croazieră! Să flirtreze, să privească în jurul lor dar să se ferească de întâlniri picante sau mai știu eu ce alte aventuri care nu își au locul.

Cum Mercur este în Balanță până pe 17 octombrie, în Casa a 2-a a banilor munciți, săptămâna aceasta vor trimite o grămadă de mail-uri legate de muncă și vor alerga să plătească și facturi, mai ales joi și vineri.

După două luni de revigorare a energiei în semn, planeta mesager îi va ajuta să încetinească suficient pentru a evalua fluxul de întâmplări care i-au potopit din 25 iulie până în prezent. Au acum ocazia să vadă ce anume i-a distras de la obiceiurile lor în tot acest timp și să se concentreze asupra priorităților stringente.

Administrarea bugetului este un punct numai bun pentru a începe, chiar dacă aceasta implică reducerea din nou a socializării. Inventivul Mercur în sectorul lor bancar poate aduce idei generatoare de venituri dar și colaboratori și clienți noi, care ar putea juca un rol în cheie în ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top