Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Pești

Pești – Sunt gata să revină pe linia de plutire? Dacă da, să pornim la drum. Miza este ridicată în această săptămână sau poate ea este cea care îi ridică.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cum spuneam și la celelalte semne, Jupiter, jucătorul galactic, încheie un turneu de treisprezece luni prin Balanță și în Casa a 8-a a intimității, intensității și legăturilor permanente. Începând cu septembrie 2016, nimic nu a mai fost la fel pentru ei.

Preferințelor lor s-au mărginit la „voi fi fericit după ce rezolv”, fie că vorbim despre un contract de muncă sigur și istovitor în care însă s-au simțit blocați, fie angajați într-o relație lungă în care s-au simțit prizonieri sau aventurându-se în tot felul de legături.

Totuși, Casa a 8-a este și tărâmul ezoteric. Au zburat prea jos pentru a fi depistați de radar? Prietenii ar putea să le pregătească supriza unui zbor care însă nu va fi pe gustul lor, așa că să facă tot cele stă în putință și să îi convingă că au avut alte preocupări introspective, au deveni spirituali și au aprofundat conexiunea cu sine și poate cu iubita sau iubitul.

Există încă o solicitare acută de a rezolva o serie de atribuții încurcate? Să mai aibă răbdare: Jupiter va pleca din Balanță pentru 12 ani și jumătate, marți 10 octombrie, și în Scorpion le va oferi încrederea de care au nevoie pentru a-și asuma un risc calculat. Dacă intuiția le spune „fă asta” atunci să facă ce simt.

Pe de altă parte, peștii jupiterieni pot fi gata să iasă în larg și să înceapă să exploreze cu spiritul de aventură cunoscut. Gata cu prizonieratele fictive! Orizonturile lor se vor extinde dincolo de Credință. Fiecare alegere vine cu anumite limitări, dar nu să nu se conecteze la nimic care îi poate împiedica să găsească sau să își urmeze scopul vieții.

Dacă este vorba despre un parteneriat pe care îl doresc, norocul este de partea lor. Conjuncția Venus – Marte este angajată la drumul prin Fecioară și prin Casa contractuală și de relații, toată săptămâna. Marți, 10 octombrie, Pluto le va aduce vânt la pupa în Casa prietenilor, a viselor și a muncii în colectiv.

Cineva pe care l-au cunoscut în urmă cu ceva timp, le-ar putea dezvălui un potențial mai mare în ei. Să exploreze tot ce li se arată! Ar putea avea în față persoana perfectă pentru o legătură de durată. Ar putea să se îmbogățească dintr-o afacere sau pur și simplu să devenă parteneri resonsabili în timp ce susțin succesul celuilalt. Ar putea fi unul dintre marile lor obiective să beneficieze de sprijin extern. Saturn aruncă provocarea lui Venus și lui Marte sâmbătă, avertizându-i să mențină standardele înalte.

O legătură personală nu se traduce întotdeauna într-un duo dinamic. Să se asigure că oamenii cu care lucrează au acreditările legitime și știu ce este etica înainte de a îi aduce la bord, adică să nu se așteapte la mai mult decât pot da. Să nu uite că nici un proiect material nu merită să distrugă o mare prietenie!

Joi, 12 octombrie, ar putea să le intre o sumă mai mare decât se așteaptă. Tot acum pot primi o ofertă pentru un post nu bun, ci super bun, cu salariul aferent. Să nu ezite să spună da, deoarece acest nou loc de muncă le poate schimba destinl multor Pești, și în bine și în rău, în funcție de tema natală a fiecărui împricinat.

Între 9 și 13 octombrie munca din ultimele șase luni le poate aduce recompense. Nu trebuie decât să facă un pic mai mult zgomot. Managerul ar putea să nu știe că ei sunt cei care au venit cu acea viziune de milioane. Este un apel pentru trezire. Nimeni nu le datorează un loc de muncă, performanța și rezultatele sunt încă destul de scăzute dar ideile pe care le au valorează milioane, așa că să nu ezite să se afirme!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top