Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Săgetător

Săgetător – Cu stăpânul lor planetar, Jupiter, încă în Casa a 11-a a muncii în colectiv, a prietenilor, a mediului în care trăiesc și a energiilor neconvenționale, din 9 septembrie 2016, sigur au ajuns să cunoască și să se împrietenească cu o mulțime de oameni!

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Și ăsta este felul în care le place să trăiască. Iar păstrarea acestor prietenii a devenit o adevărată provocare pentru ei. Dacă ar putea fi plătiți doar pentru socializare, ar fi excelent! Dar să nu anticipăm încă.

Jupiter mai are de stat încă o săptămână în Balanță, înainte de a pleca pentru alți 12,5 ani, în vâjâială prin semnele zodiacului. Există un grup din care fac parte și ei știu asta. Poate fi vorba chiar despre o organizație virtuală, deoarece Casa a 11-a este sectorul tehnologic al zodiacului. Posibil ca anul trecut să fi construit o rețea online puternică sau au lansat o afacere care a cunoscut succesul datorită viziunii lor originale.

Iar în această săptămână, ar putea să facă un alt salt extraordinar, să angajeze dezvoltatori, să testeze o versiune beta sau să se înscrie pentru formare software, care să îi ducă într-o nouă ligă. Să bată fierul cât e cald. Săptămâna viitoare, când Jupiter va pleca în Scorpion și în Casa a 12-a, vor fi foarte fericiți să își desfășoare activitatea în spatele scenei, dar mai puțin înclinați să facă salturi mortale.

Profesional au șansa unor contacte pe cale să le realizeze. Seducătoarea Venus va trece prin întregul sector care le asigură succes toată săptămâna, făcându-i să acceadă cu ușurință în eșaloanele superioare. Lucrul în rețea este o parte a slujbei lor și este la fel de importantă pentru ascensiunea lor deoarece, pur și simplu, fac o muncă minunată.

Marți, 10 octombrie, Pluto vine să susțină activitatea lui Venus, pe măsură ce cele două planete intră în trigon. Pot să se regăsească în interiorul cercului sau să convingă un client ca după o simplă discuție să semneze contractul pe care îl doresc.

Cum abilitățile lor de a face afaceri sunt în top, se vor asigura că respectă termenii de lucru, evitând astfel amenzile. Saturnul în semnul lor și în Prima Casă, cea a personalității, îi trimit lui Venus un semnal de avertizare.

Le place căutarea, dar ce se întâmplă când se termină urmărirea? Să nu se bucure prea devreme și nici să nu povestească tuturor despre reușitele lor. Ar putea să scape o oportunitate dar să nu își facă griji. Vor mai avea parte de oferte bune până la sfârșitul anului. Nu trebuie decât să își cunoască limitele.

Cupidon atinge Casa a 5-a a creativității, a faimei și a iubirii pasionale. Să fie pregătiți de orice, atunci când ies din casă. Să nu îi surprindă că cineva le oprește pe doamne pe stradă și că le-ar putea spune „N-am făcut niciodată asta, dar trebuie să mă opresc și să vă spun cât de frumoasă sunteți”.

Ar putea să fie atât de flatate de compliment, încât spontane cum sunt ar putea să accepte oferta de a ieși undeva. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Pasiunea reînvie și cuplurile care își doresc copii ar putea trece la acțiune.

Indiferent dacă construiesc, renovează bucătăria sau înregistrează un album, muza îi va îndruma și dorințele lor se pot materializa. Eforturile lor se vor vedea de pe la mijlocul lunii octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top