Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva saptamana 9 – 15 aprilie 2017. Este o saptamana in care unele zodii vor sta bine din punct de vedere financiar.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva saptamana 9 – 15 aprilie 2017

O suma de evenimente cosmice se petrec in aceasta saptamana: de la Mercur retrograd, pe 9 aprilie, Luna Plina din 11 aprilie, Venus iese din retrogradare pe 15 aprilie, dar mai ales ne bucuram de cea mai mare sarbatoare a crestinilor, invierea Domnului nostru Iisus Hristos sau Pastele.

Horoscop Minerva saptamana 9 – 15 aprilie 2017

BERBEC. Spuneam mai acum cateva saptamani ca pentru Berbeci mi se pare foarte interesanta anvergura posibilitatilor care ii insotesc destul de mult de acum incolo. Trigonul Saturn – Uranus aduce lucrurile atunci cand trebuie si nu cand ar dori ei. Pentru unii, se incheie un ciclul al invatarii, pentru altii, trigonul amintit aduce reluarea si finalizarea acestora, lucrurile vin intr-o cascada de fapte si de nevoi care se impletesc armonios, iar ei au energia necesara sa le rezolve intr-o maniera proprie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Fata de ceea ce a fost, este bine, asa am putea sintetiza evolutia nativilor Taur in saptamana care vine, sensibilitatea functioneaza la maximum intr-o simbioza perfecta cu pragmatismul lor, mai ales cand se pune problema financiara. Zilele de 9 si 10 aprilie le pot aduce, din acest punct de vedere, o confruntare cu necesitatile reale ale vietii de fiecare zi, dar si cu o serie de chletuieli care vin pe nepusa masa si ii obliga sa scoata din buzunar mai mult decat ar fi crezut. CITESTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Sunt poate cei mai cei mai linistiti si mai degajati nativi. Nu pun la suflet lucrurile care ii deranjeaza, ignora ceea ce pe altii i-ar speria si fac doar ceea ce le spune instinctul sa faca. Fiecare zi este o noua experienta pentru ei si de fiecare data promit ca vor invata cat mai multe din ceea ce li se intampla. Degajați si deschisi la experiente noi nu se vor da in laturi sa intre in tot felul de combinatii, care de care mai ciudate si din care, cu nonsalanta tipica, nu vor lua decat ceea ce ii intereseaza pe ei. Totusi, intrarea in retrogradare a stapanului lor Mercur ii poate destabiliza sufleteste si mental! CITESTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Senzatia de viata traita cu sufletul la gura este una dintre caracteristicile saptamanii, ceea ce nu inseamna ca nu sunt atenti la problemele celorlalti. Dimpotriva, pe 10, 11 si 12 aprilie sunt cei mai buni sfatuitori si poate nu ar strica sa le cereti ajutorul.

Afectiv, lucrurile stau putin mai altfel. Nu ai sa le citesti niciodata pe fata suferinta ca in cazurile altor semne, de aceea pana sa se lege o relatie cu un Rac aceasta starneste controverse si chiar aversiuni. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CITESTE HOROSCOPUL COMPLET AL MINERVEI PENTRU SAPTAMANA 9 – 15 APRILIE, PENTRU ZODIA TA: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

LEU. Pentru acesti nativi, vitala in saptamana care urmeaza este comunicarea. Atmosfera se relaxeaza chiar daca se mai pastreaza unele accente dramatice in sectoarele bani, iubire si studiu. in general, lucrurile merg din ce in ce mai bine si pentru ei, mai ales daca se pune problema comunicarii, a conceperii unor contracte, intelegeri etc.

La capitolul iubire, cu toata regalitatea lor, lucrurile raman amestecate. Problemele lor in domeniu se regasesc in componenta financiara nemultumitoare, care le strepezeste inca noptile. CITESTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARA. Daca pana acum la acesti nativi era totusi mai detensionata atmosfera, iata ca saptamana debuteaza destul de ciudat, de asta data pentru barbati, care trebuie sa fie atenti, mai ales profesional sau financiar. In comparatie cu femeile, ei iau lucrurile cum sunt, nu viseaza, ci sunt pragmatici, ceea ce nu inseamna ca lor nu li se pot aprinde calcaiele, dimpotriva. Pe de alta parte, stim ca pentru Fecioara dragostea inseamna totul sau nimic si totul sub semnul imperativului si de aici o intreaga avalanșa de reprosuri. CITESTE CONTINUAREA AICI.

BALANTA. Tabloul saptamanii este inca in nuante pamantii, sunt probleme care nu dispar de azi pe maine, sunt lucruri si atitudini la care nu pot renunta deodata, obisnuinte pe care foarte greu le dai deoparte, dar daca nu ineteleg ca aceasta curatenie interioara este necesara, vor ramane blocati inca mult timp de acum incolo. Spuneam ca afectiv lucrurile incep sa revina la normal, poate si pentru ca au unele satisfactii vis-a-vis de revoltele celor dragi, care s-au dovedit o lupta cu morile de vant exact cum intuiau si cum i-au avertizat. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Ca in saptamanile care au trecut, si acum forta creatoare este cea care le deschide drumul Pestilor

SCORPION. Iata nativii care stiu foarte bine ce vor si, atenti la fiecare miscare financiara din zona, au grija sa-si gaseasca cel putin o pozitie buna din care sa supervizeze, e drept, din umbra, tot ce inseamna informatie. Cu toate acestea, acolo unde au gresit intentionat, sa fie atenti caci vor plati cu varf si indesat. Acum se ocupa sa analizeze, sa sintetizeze si sa-si faca o imagine completa despre cum evolueaza lucrurile atat pe termen scurt cat si pe termen lung. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SAGETATOR. Pentru unii Sagetatori, saptamana poate fi neagra pentru ca pot pierde o fiinta draga si le-as spune sa fie atenti la copii, sa nu ii lase singuri pe strada, sa ii insoteasca cand au de facut drumuri in oras ca nu cumva sa se intample vreuna nefacuta. Pe de alta parte, este posibil sa-si piarda un protector sau sa afle despre o boala grea a prtenerului de viata.

Urmatoarele zile sunt reprezentative din punct de vedere profesional si relational, dar fiecare dintre domenii vine cu probleme si bucurii. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. As spune ca acestor nativi incepe sa le mearga bine cu rezerva, ca din spate, careul in T mediat de Saturn, stapanul lor planetar actioneaza puternic, Venus face un patrat dur cu Pluto si le face zile negre mai ales cand se pune problema de dusmani. Conjunctia cu Soarele si patratul cu conjunctia Chiron – Venus din 10 aprilie dar si Pluto cu trigonul minor din care face parte, sugereaza un cadru astral numai bun sa-i faca pe acesti nativi, care oricum sunt firi practice, sa se gandeasca si mai mult la problemele de supravietuire, in cuplu si in lume. CITESTE CONTINUAREA AICI.

VARSATOR. Daca nu as fi cu harta acestor nativi in fata as crede ca a dat norocul peste ei. O suma de evenimente se aduna in curtea lor, ii face sa se simta vedete chiar daca orgoliul si vanitatea sunt inca sifonate de pe urma intamplarilor din ultimele saptamani, vor uita toate aceste stari instantaneu atunci cand li se va propune o schimbare de macaz, intr-un domeniu nou in care se vor descurca foarte bine.

Ca Gemenii, nici Varsatorii nu pun accent pe relatie sau pe sentimente acum, important este sa le iasa ce-si doresc cel mai mult. Asta nu inseamna ca nu stiu sa iubeasca sau nu stiu sa obtina ce vor cand doresc. CITESTE CONTINUAREA AICI.

PESTI. Ca in saptamanile care au trecut, si acum forta creatoare este cea care le deschide drumul si le gireaza reusitele. Sensibilitatea lor este direct proportionala cu pasiunea, in schimb, trebuie impinsi de la spate uneori caci altfel risca sa devina o povara prin indolenta si nu exista pericol mai mare decat lenea nativa.

Au noroc si in dragoste dar capriciile fac sa fie destul de izolati si de inabordabili. In cuplurile tinere exista un soi de tensiune interioara care se rasfrange asupra relatiilor cu ceilalti membri ai familiei. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top