Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Balanţă

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Balanţă

Horoscop săptămânal Balanța. Previziunile Minervei pentru nativii Balanţă pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Săptămâna care urmează Balanța este sfătuită să acționeze cu persuasiv, dar cu atenție. Spiritualitatea va fi un prim factor acum. Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal.

Interesul pentru spiritualitate îi va duce în diferite locuri religioase. Pe de altă parte, interesul lor se va concentra pe serviciile sociale și activitățile caritabile. Vor lucra activ cu organizațiile care îi ajută pe cei defavorizați, cei cu dizabilități sau cei fără nicio sursă de venit, atât financiar, cât și psihlogic luna aceasta. Aceste activități le vor oferi ocazia să soluționeze acțiuni din trecut care ar fi putut să creeze suferință altora.

Este important să subliniem faptul că circumstanțele vor avea un rol semnificativ în viața lor, dar vor transforma chiar și cei mai nefavorabili factori externi în avantaj pentru ei sau, cel puțin, vor obține ceea ce doresc. Senzualitatea lor va fi extrem de intensă și se vor răsfăța fizic pentru a-și spori fericirea. Nu trebuie să rezolve problemele forțat, dar nici nu trebuie să încetinească prea mult ritmul.

Energia conflictuală dintre sectorul dragoste și sectorul învățământ poate duce la argumente și confruntări nedorite în viața de cuplu. Aceste provocări pot continua până pe 25 februarie. Cred că au de învăţat o lecție din acest conflict cu partenerii lor, dar acest lucru nu îl vor înţelege decât după ce evenimentelor se vor fi petrecut.

Balanţele implicate într-o relație ar putea să se simtă iritate de faptul că partenerii lor sunt prea puțin sincronizaţi la ceea ce doresc ei să facă, și va necesita ceva eforturi pentru a o relua și a o face să funcționeze din nou fără probleme – 22 și 23 februarie. De aceea, le sugerez să-şi aloce timpul necesar pentru a comunica cu iubitul/a despre orice probleme nerezolvate sau resentimente.

Unii s-ar putea să fie obișnuiți să îşi rezolve problemele în dormitor, este şi asta o soluţie, dar nu unica. De roadele în urma eforturilor pe care le vor depune acum vor beneficia mai târziu. Arta seductiei face ca totul să merite!

Dacă sunt singuri, acum vor avea posibilitatea să se distreze şi să cunoască oameni, nu se ştie de unde sare iepurele, chiar dacă probabilitatea de a-şi găsi un partener serios nu este prea promițătorare în această săptămână – 10, 20 și 21 februarie, cu siguranță se vor bucura de avantajele tinereţii!

S-ar putea să devină peste noapte obiectul afecțiunii unora care se simt atraşi sau influențați de ei. Trebuie să ştie că aceştia sunt atrași de energia lor și dornici să îi cunoască. În timp ce unii dintre acești amici se pot transforma în prieteni, toate oportunitățile romantice și sociale vor ţine de dispoziţia şi capriciile Balanţelor.

Balanțele care au propria afacere să ia calcul îmbunătățirea activității – 19, 20, 21 februarie. Acest lucru le va permite să își economisească în mod semnificativ resursele și să ajungă în poziții decente. Cei care nu au una, ar trebui să se gândească la această alternativă sau cel puțin să depună eforturi pentru a-și impune inițiativele, deoarece februarie este momentul favorabil pentru aceasta.

Pe de altă parte, să nu le fie teamă să se împotrivească șefilor, deoarece realizările lor vor spune mai mult decât toate cuvintele la un loc – 23 și 24 februarie. Dar să nu uite de dușmani. Dacă vorbesc prea mult, dau informații importante unor oameni pe care nu ar trebui să se bazeze- 22 februarie.

Financiar nu cred că vor fi probleme, dimpotrivă au stabilitate financiară, de multe ori banii vin pe cele mai nebănuite căi, inclusiv banii partenerului de viață și își vor continua acțiunile caritabile care, zic eu, sunt mai importante.
Sănătatea lor ar trebui să fie stabilă pentru ei, fără boli sau probleme majore.

Să consume lactate de tipul chefirului sau a smântânii light, care conțin o mulțime de vitamine. De asemenea, probioticele îi vor ajuta să păstreze ritmul în activitate de zi cu zi. Acestea vor trebui suplimentate cu activitatea fizică și le va regla metabolismul.

Să folosească această ocazie pentru a se provoca pe sine și pentru a trece rutina de la sală în exerciții mai dificile.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top