Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn. Previziunile Minervei pentru nativii Capricorn pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

În săptămana care urmează, oamenii născuți sub semnul Capricornului vor întâlni o mulțime de șanse extraordinare. Acest lucru este legat de faptul că stăpânul lor, Saturn, este în domiciliu și în același timp le dă putere din punct de vedere energetic. În zona profesională îi vor simți influența din primele zile ale săptămânii.

Acest lucru i-ar putea aduce într-o scurtă stare de șoc, dar vor ajunge repede la să înțeleagă care sunt avantajele momentului. Oportunități noi se vor deschide înaintea lor, însă cel mai important lucru este că vor trebui să găsească și motivația și resursele pentru a profita pe deplin de aceste oportunități.

Desigur, nu trebuie să se bazeze neapărat pe succes, pentru că nimeni nu va lua decizii pentru ei, după cum nu se poate spune că acest lucru va implica schimbări radicale. Pe de altă parte însă, săptămâna va fi cu siguranță nu doar pozitivă, ci și productivă, iar pozitivitatea va avea un caracter complex.

Săptămâna va fi momentul ideal pentru rezolvarea conflictelor de familie și de disecare a argumentelor care le-au afectat familia mult timp. Cu toate acestea, este posibilă și o evoluție a lucrurilor care nu sunt tocmai favorabile. Nu trebuie să investească acum în orice, nu trebuie să aibă încredere în propunerile care li se par riscante și nici să se laude cu succesele lor.

Relațional lucrurile stau sub semn saturnian și le aduce oportunități care ar trebui să le dea de gândit. Jupiter îi va ajuta să-și extindă cercul prieteni, fie ca număr, fie calitativ pe 19 şi 20 februarie. S-ar putea să aibă ocazia să se alăture unei organizații de profil care lor le place și aici vor întâlni alți parteneri.

Îşi vor urma destinul fie să își completeze studiile, de aceea este foarte important să dea importanță viselor pe care le au, undeva pe la mijlocul săptămânii – 22 şi 23 februarie. Activitatea subconștientului va fi intensă, în special în timp ce dorm sau se relaxează. Voinţa este un suport de încurajare și de încredere și va face totul pentru a le îndeplini dorințele. Această nouă creștere îi va ajuta în stabilizarea fundamentului viitorului lor.

Vor beneficia de nașterea unor noi concepte, idei și de analizarea potențialului lor. Nu trebuie decât să rămână prezenți și realiști în ceea ce își doresc, racordați la obiceiurile curente. Dacă sunt singuri, să deschidă bine ochii, după 22 februarie, deoarece în următoarele două săptămâni este posibil ca iubirea să bată și la poarta lor. Dacă sunteți deja într-o relație, să se aștepte ca iubire să-și arate noi valențe poate chiar un copil!

În schimb, planul profesional se va dovedi unul de succes pentru nativii Capricorn. Lucrurile pot lua o turnură mai dramatică doar dacă se decid să nu facă nimic, să nu se implice sau dacă vor neapărat să facă ceva contra celorlalți, adică să-și impună punctul de vedere – 20, 21 februarie.

Este o perioadă care vor avea tendința să se dezvolte încrezător, dar cu grijă, privind tot timpul peste umăr. În primul rând, trebuie să acorde o mare atenție aspectelor pur tehnice, deoarece totul va fi determinat nu atât de resursele umane, cât de echipamentele tehnice.

Nu trebuie să lase lucrurile la jumătate, să nu omită sau să piardă nimic, atenția și tenacitatea le vor servi asigurându-și profitul sau reușita față de potențialele probleme. Capricornii care nu au propria afacere sunt sfătuiți să-și asculte intuiția pe 24 februarie. Da, exact ca în momentele în care raționalul ar trebui să prevaleze, acum este oportun să-și prioritizeze instinctele și intuiția. Doar să nu exagereze în această privință.

Săptămâna poate aduce noi oportunități financiare. Pentru că sunt atât de ambițioși și de practici, acest sector va înflori în cursul lunii februarie, nu trebuie decât să își aleagă cu înțelepciune proiectele. Pe măsură ce Pluto își continuă călătoria prin semnul lor, Universul îi va încuraja să privească mai adânc în sine. Au atins obiectivele financiare pe care și le-a propus sau mai au încă de așteptat?

Sănătatea va fi un punct sensibil al existenței lor până spre sfârșitul lunii, datorită stresului și tensiunii. Este important să învețe să încetinească ritmul. Sănătatea organismului o pot întreține prin mișcare, exerciții fizice și prin controlul nevoilor care țin de intimitate. Datorită încăpățânării pot dărâma tot ce au construit în privința obiceiurile sau dorinți de a-și spori personalitatea și farmecul. Luna este potrivită pentru programe care implică pierderea în greutate, detoxifierea organismului și îmbunătățirea capacității mentale.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top