Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară. Previziunile Minervei pentru nativii Fecioară pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Lucrurile vor începe să se mişte într-o direcţie sau alta, în funcţie de tema natală a fiecăruia. Venus nu-i va ajuta fiind în Pești, semnul opozabil, dar ei pot profita de această ocazie pentru a-şi manifesta pregnant iubirea și îngrijirea de sine prin voință. Asta nu înseamnă să stea cu gura toată ziua pe iubiți sau parteneri ori pe soț.

Sunt asemenea unui arhitect care prosperă prin detaliile la care dă atenţie, de reglajele fine pe care le face pentru a se armoniza. Se văd ca o operă de artă, ceea ce le exaltă vanitatea, dar ritmul de autoîmbunătățire este unul statornic. Este momentul să se reevalueze pe sine şi modul în care îi ajută aspectul exterior.

Există ceva la care nu s-au gândit? Atributele fizice le vor reflecta oportunitățile financiare, iar această nouă ipostază îi va face pe toți să se întrebe despre secretul lor.

În plan relaţional, săptămâna le va aduce Fecioarelor multe lucruri noi, mai ales pe 23 și 24 februarie. Trebuie să subliniem imediat că nu trebuie să le fie frică de declarații sau de acțiuni radicale. Dacă se întâmplă ceva cum şi-au imaginat și poziția lor este absolut obiectivă, atunci este posibil să le spună adevărul în faţă și să ia o decizie discreționară pe 20 februarie.

Pentru multe Fecioare va fi o săptămână de schimbări semnificative, dar un alt lucru este important – toate aceste schimbări le vor întări, le vor face mai puternice și, în viitor, le vor ajuta să fie fericite. Tot acum, Fecioarele singure ar putea să-și întâlnească destinul – pe 22 sau 23 februarie. Nu trebuie să caute acest lucru deliberat, altfel nu vor mai surprinde deliciul circumstanțelor favorabile dezvoltării.

Trebuie să aibă o viziune mai largă asupra situației. Acest lucru se referă se referă la cuplurile în care unul din parteneri este Fecioară şi care ar putea rezolva problemele presante, fără dificultate, chiar acum. Trebuie doar să înțeleagă ce este cu adevărat important pentru ei.

Dacă nu au o astfel de înțelegere, dacă nu știu ce vor, atunci se vor dezechilibra cu ușurință și nu vor avea succesul dorit. Din punct de vedere social vor fi destul de activi.

Profesional, vor fi remarcaţi pentru realizările lor! Va fi un nou început pentru ei! Energia planetară este intensificată în continuare până la faza de Luna Plină. Chiar dacă ar putea să se simtă stresați la locul de muncă, lucrând mai mult decât îşi doresc, eforturile lor vor fi răsplătite frumos – 19 și 23 februarie.

Abundența le va influența, de asemenea, casa şi viaţa de familie pe axa de comunicare. Ar putea fi consilierul unui prieten apropiat, rudă sau iubit, deoarece oamenii tind să le ceară sfaturi practice când este nevoie de decizii sau apar conflicte neaşteptate – 23 februarie. Sprijinul loial le va întări relațiile și le va permite să înflorească și mai mult.

De asemenea, ar putea să fie contactaţi de cineva pe care nu l-au văzut de ani de zile. În ciuda surprizei care îi va încerca, ştiu că planetele coordonează această acţiune în favoarea lor. Pe 22 februarie, comunicarea se va schimba și acest lucru se va resimţi cel mai bine la locul de muncă, în timp ce relațiile dintre colegi, clienți și șeful irarhic se vor intensifica. Nimic nu îi opreşte să atingă cote nebănuite în carieră acum.

Financiar s-ar putea să apară noi oportunități pentru a-şi spori veniturile, însoţite de o posibilă promovare. Acest flux de bani ar putea duce la o investiție mai mare în viitor, așa că să se pregătească pentru o schimbare financiară majoră către sfârșitul săptămânii.

Dacă au în vedere schimbarea carierei sau au planificat o nouă afacere, acum este momentul potrivit pentru actualizarea acestor idei. Spiritul lor practic le va spune dacă sunt pregătiţi să rişte în viața profesională.
Să mănânce alimente hrănitoare și să doarmă cât trebuie, pe măsură ce se pregătesc pentru o mulțime de activități în sector profesional.

Cu cât vor fi mai multe oportunitățile sociale care apar în ultima săptămână a lunii, cu atât trebuie să îşi reorganizeze programul de odihnă. Este important să aibă timp atât pentru evenimentele sociale, cât și pentru perioadele de relaxare.

Au tendinţa să rămână la lucru mai târziu, peste program, mai mult decât colegii săi, motiv pentru care ar trebui să-şi facă un scop din a pleca câteva zile în vacanţă încă de la începutul lunii, ca să se bucure nu doar de odihnă ci şi de compania unor prieteni buni.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top