Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni. Previziunile Minervei pentru nativii Gemeni pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua. Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni brusc, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis.

Apoi, vor răspunde la mesaje şi vor da mesaje, dar să fie atenţi cui, pentru că unul dintre ele pare să fie foarte important pentru ei și ajunge exact acolo unde nu vor, în mesageria unor baieti buni. Să nu uite că vorba dulce mult aduce. Toată săptămâna se vor mobiliza alături de prieteni, să rezolve anumite probleme.

Au idei care se pot fructifica și vor primi aplauze la scenă deschisă. Dacă îşi ascultă intuiţia, totul va merge strună!

Relaţional lucrurile sunt mai bune decât am crede. Au avut parte de multe activități plăcute în ultimul vreme și par să găsească entuziasm oriunde s-ar uita pe 19, 20 și 21 februarie. Posibil să fi fost întâlniri, să fi flirtrat și să fi fost romantici, în general. Indiferent dacă aceste eforturi au condus la relații de lungă durată, sufletul lor este pur și simplu hrănit din aceste bucurii mărunte.

Această perioadă bună va dura până pe 24 februarie. Ar fi bine să-şi concentreze atenția asupra jocului decât să lucreze, pentru că în perioada care urmează se vor concentra asupra altor domenii. Vor simţi o dorinţă acută de a reveni la rădăcini, în acest timp. Dacă există cineva din trecut, cu care sunt în legătură, să-i contacteze, deoarece îi așteaptă!

Adesea, oamenii deosebiţi din viața noastră sunt o legătură în sens karmic și se pot bucura acum de o reconectare cu karma lor. În plus, este un moment excelent să se concentreze asupra problemelor personale, mai ales pe 23 și 24 februarie.

Vor fi deosebit de bucuroşi să facă ceva pentru familia lor și, în general, să le arate nu doar să le spună, iubirea. Dacă există spații în casa pe care doresc să le renoveze, săptămâna aceasta să o facă, să-şi asculte imboldul interior!

Când vine vorba despre locul de muncă mă întreb dacă sunt capabili să ducă la capăt pariul profesional. Pentru că şi-au pus în cap să demonstreze de ce sunt capabili şi cum crativitatea lor este proverbială, sunt convinsă că vor face faţă provocărilor – 22, 23, 24 februarie.

Chiar dacă nu intră în detalii, faptul că au curajul să se implice le-ar putea oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţe fericite îi aduc câteva zile fantastice în prima decadă a lunii. Dacă îi deranjează ceva la locul de muncă, este comunicarea alambicată, nu le place nici ermetismul, nici secretele pe şoptite şi nici vorbele spuse pe jumătate – 19, 20 februarie.

De pe la mijlocul săptămânii,– 23 și 24 februarie – zilele le vor fi marcate de o explozie de creativitate în echipă cu un coleg, numai bine să fie remarcaţi de şefi şi să fie invitaţi să li se alăture la o partidă de tenis sau de vânătoare. Foarte bine, dar să nu li se urce la cap, cum se mai întâmplă.

Financiar situația Gemenilor este dirijată de diferitele aspecte ale Lunii. Banii provin dintr-o varietate de surse și sunt cheltuţi pe lucruri de care au nevoie, de astă dată. Competențele lor financiare sunt excelente și, dacă îşi propun, vor fi implicaţi în multe acțiuni financiare. Totuşi să fie atenţi, deoarece, partenerii lor par să fie o piedică pentru ei deoarece vor încerca să stopeze cheltuielile excesive.

Cei care lucrează în domeniul media sau în televiziune pot fi cooptaţi în proiecte de anvergură, altele decât cele cu care s-au obişnuit, ceea ce le va ridica statutul financiar unde nici nu se gândesc. În sfârşit, venirea pe lumea a unui copil le poate spori soldul bancar.

Ca sănătate este posibil să îşi dorească să abandoneze stilul de viaţă de până atunci şi să îşi dorească ceva nou. Să nu facă pasul până nu discută cu un nutriţionist şi cu un antrenor de sală. Apoi, dacă se simt obosiţi, asta se datorează nu nopţilor pierdute, ci faptului că nu au un program de odihnă adecvat. Ceaiuri de plante.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top