Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Peşti

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Peşti

Horoscop săptămânal Pești. Previziunile Minervei pentru nativii Peşti pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

În termeni generali, începutul săptămânii va fi un succes absolut pentru ei. Vor exista anumite nuanțe de care vor fi nevoiți să țină cont, pentru a evita greutățile și pentru a obține rezultatul care să le satisfacă dorințele cel mai intime. Cu toate acestea, nu vor depune eforturi deosebite.

În domeniul muncii, vor dezvolta inițiativele pe care le au, vor face un pic de efort, dar la final vor obține cu siguranță rezultatele de care au nevoie pe parcurs.

Vor ajuta alte persoane să avanseze în carieră. Este puțin probabil ca sfera relațiilor personale să evite chiar toate conflictele, deși în timpul primei decade li se va părea că toate merg într-un ritm haotic.

Să nu îi deranjeze, pentru că totul va funcționa ceas pentru ei, cu siguranță. Cel mai important lucru este să creadă în ei înșiși. Încrederea în propriile forțe va fi una dintre armele la-ndemână.

Contrele dintre Venus şi Mercur ar putea să le submineze poziția în cuplu, însă vor ajunge la un rezultat negativ numai dacă va prevala lipsa de încredere sau o atitudine decadentă față de viață.

Relațional, s-ar putea simţi foarte sensibili și supuși unui adevărat bombardament emoțional. Este posibil să aibă nevoie de acest timp pentru a experimenta cele mai profunde sentimente și dorințe pe 19, 20 şi 21 februarie. Neptun este stăpânul lor, așa că se vor simți, odată în plus, conectați la el acum.

Atenție la subtilitățile emoțiilor. Va fi nevoie să se protejeze acum de energia psihică și fizică negativă. Să stea departe de oamenii și spațiile în care simt că li se scurge energia, în schimb, să se concentreze asupra a ceea ce vă fac, asupra partenerilor și a familiei, unde se simt împliniți și confortabil.

Pe 24 februarie să se aștepte să se producă un echilibru între dragoste și speranțe, chiar dacă se vor simți mai capricioși ca niciodată astăzi și ar putea să fi înclinați să se angajeze în ceea ce le cer prietenii, familia și cei dragi. 24 februarie este momentul perfect pentru a face ceva distractiv și deloc practic.

Să fie spontani și să-și permită ca imaginația să pună stăpânire pe mintea lor! Vor avea nevoie de aceaste lucruri pentru a echilibra intensitatea și seriozitatea influxurilor celorlalte planete. Să nu uite că viața nu trebuie să fie întotdeauna gravă și că uneori bucuria simplă a ființei le va aduce mai multă fericire!

În relații pot simți nevoia de a avea o discuție deschisă cu partenerul, prietenul sau ruda. Pasiunea va înflori şi pentru cei singuri acest val de energie sexuală poate deschide noi modalități de creativitate.

Profesional, lucrurile par să fie marcate de o oarecare ambiguitate. Probabil că nu va avea dinamica pe care o așteaptă ei pe 20 şi 21 februarie. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că realizarea unei creșteri financiare semnificative este realistă și nu numai de viitor.

Trebuie doar să treacă de primele două zile, calmi, să nu recurgă la măsuri deosebit de active, deoarece au șansa să-și folosească resursele și influența fără a fi agresivi, mai ales pe 23 şi 24 februarie. Dacă lucrează pentru ei, nu vor tolera conflictele dintre subordonați pe 22 şi 23 februarie.

Dacă sunt angajați ca majoritatea, atunci să acorde o atenție mai mare cooperării cu colegii. În primul rând trebuie să existe comunicare dacă doresc să atingă o anumită poziție în ierarhia firmei sau a instituției în care lucrează, ei nu trebuie decât să își facă treaba.

După aceea, ar fi logic să acorde atenție alternativelor, mai ales dacă iau în considerare faptul că tot ceea ce au învățat ori știu se fac cunoscute la modul cel mai activ.

Această lună este ideală pentru cumpărarea și vânzarea de proprietăți. Situația lor monetară va fi, de asemenea, afectată de modificările pe care partenerii lor le vor face. Veniturile totuşi vor fi bune, dar vor necesita multe mai mult eforturi decât este normal. Acum se va produce o revizuire a filozofiei lor financiare. Să evite speculațiile financiare până după 24 februarie.

Sanatatea lor însă va fi bună mai ales dacă vor introduce în dieta lor semințe de dovleac, iaurt și fenicul. Este important să eviteorice substanță care dă dependențe, cum ar fi drogurile, medicamentele sau alcoolul, deoarece aceste efecte vor fi exacerbate de aspectul în sine și vor da dependențe de care vor scăpa foarte greu. Acesta este un moment deosebit de important pentru ei să mediteze și să petreacă cât mai mult timp cu familia.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top