Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Rac

Horoscop săptămânal Rac. Previziunile Minervei pentru nativii Rac pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Pentru Rac săptămâna va fi una interesantă, axată pe noi realizări. Problemele care vor fi pe agenda lor, le va aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora. Schimbarea reședinței, investiții imobiliare sunt toate pe masa de lucru a acestor nativi. Acest lucru nu înseamnă, că ei nu vor face nimic.

Pot face greșeli, unele chiar grosolane, dar pentru a face acest lucru ar trebui să facă eforturi serioase. În general vorbim despre o săptămână care le va permite să meargă mai departe. Pentru unii acest lucru ar putea însemna un nou loc de muncă, alții vor lua marele pas și vor decide să se căsătorească, în timp ce alții vor trebui să se gândească la marele salt final în eternitate.

În orice caz, vor ajunge la sfârșitul săptămânii și nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă rezultatul nu este cel așteptat sau că lucrurile au evoluat altfel decât și-ar fi dorit nativul Rac. Pentru ei, săptămâna aduce, tradițional, multe aspecte surprinzătoare, iar din această privință este important să nu uităm opoziția lui Saturn.

Dacă poziția unor Raci este fragilă, dacă își pierd încrederea în sine și încep să oscileze între a face și a nu face, în timp își pot provoca adevărate probleme. Nu pot controla situațiile ci vor fi controlate de ele. Astral li se cere să permită lucrurilor să se întâmple și să sperăm că vor fi dintre cele mai bune.

Relaţional este posibil să se fi extins fizic şi numeric familia într-un fel sau altul – investiții în imobiliare, renovarea casei sau îmbunătăţirea relațiilor cu familia. Săptămâna aceasta semnifică pentru ei bucuria culesului, satisfacţiile aduse de roadele muncii lor, aprecierea spațiului primitor pe care l-au creat pentru ei și pentru cei dragi.

După 20 februarie, să lase alte preocupări și să se bucure de viaţă deoarece perspectiva distracţiei și a bucuriei este extraordinară. Dacă sunt singuri ar putea întâlni pe cineva în a doua jumătate până la sfârșitul acestei săptămâni, deci atenție la zilele de 23,24,25 februarie, chiar dacă nu se pune problema unei relaţii serioase, este totuşi o aventură necesară!

Dacă sunt însă deja un cuplu, acesta este momentul perfect pentru a se distra alături de partenerul lor. Până la 24 februarie ar putea să se angajeze în conversații ușoare și idealiste. Este o perioadă numai bună pentru a avea o conversație deschisă și onestă cu partenerul lor. Deoarece Venus este exponenta compasiunii și a înțelegerii, să fie atenţi la tendinţa unora de a-i compromite.

Abilitățile lor de comunicare vor fi de dimensiuni cosmice aşa că să aibă încredere în judecata lor și adevărul pe care îl susţin.
Din punct de vedere profesional pot spune că nu vor avea parte de probleme foarte mari. Evoluția carierei lor depinde foarte mult de relațiile sociale și de firma sau instituția în care lucrează.

Acum, prietenii le pot fi de mare ajutor. Iau decizii dintre cele mai ciudate, uneori chiar și contrar celor din jurul lor pe 19, 20 și 21 februarie. Unii îi vor sprijini, alții nu, dar oricum, nu vor rămâne singuri. Însă mie mi se pare logic să își asume riscuri, deoarece există o mare probabilitate să își găsească un nou loc de muncă sau de a-și crește mod semnificativ venitul pe 23 sau 24 februarie.

Pentru persoanele care lucrează pentru ei înșiși, săptămâna va fi interesantă, pentru că la un moment dat, probabil la începutul ei, li se va oferit un proiect extrem de interesant, de. Dacă nu se întâmplă așa, să nu intre în panică. Să acționeze conform propriilor planuri și să nu asculte pe nimeni când întâmpină dificultăți.

Vor avea rezultatul dorit prin propriile forțe. În ce priveşte perspectivele financiare ale Racului, este de subliniat că se vor confrunta cu modificări pe termen lung pe 23 sau 24 februarie, deoarece vor exista schimbări majore în strategia lor financiară precum și în relaţiile cu persoanele implicate în investițiile lor.

Finanțele se vor îmbunătăți uşor spre sfârşitul săptămânii. Veniturile lor vor fi suplimentate de cele ale partenerului dar și de cele ale prietenilor.

Conștientizarea faptului că problemele lor de sănătate țin de sedentarism, nu ar strica un abonament la o sală de fitness și chiar câteva discuții cu un psiholog i-ar ajutra să își revină, bineînțeles cei care au nevoie. Atenția îi poate ajuta să rămână calmi și răbdători.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top