Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Taur

Horoscop săptămânal Taur. Previziunile Minervei pentru nativii Taur pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Pentru Taur săptămâna este una cu un potenţial extrem. Le va aduce o grămadă de oportunități, un întreg ocean de posibilități, dar şi de probleme pe care vor trebui să le rezolve constructiv, deci, cu alte cuvinte, să-şi distribuie resursele corespunzător şi să investească doar în direcțiile care lucrează în favoarea lor.

Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare ale acestora în viitor. Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic, pentru că va avea nevoie de asta.

Prin urmare, alte lucruri și, bineîneles, propriul interes vor avea prioritate față de autonomia și puterea pe care şi-o doresc alţii. În acelaşi timp, Marte îi forțează să devină independenţi și agresivi, aşa că ar treebui să-şi folosească talentul dar mai ales voinţa pentru a depăși aceste neajunsuri dacă vor să-i atingă scopurile propuse.

Nu există nimic mai tulburător decât un Taur îndrăgostit și cu siguranță ceea ce vor antama începând de acum şi până în noiembrie va avea o semnificaţie aprte pentru ei. Dacă sunt într-o relație, este posibil ca aceasta să se stabilizeze, iar Taurii să decidă că ar putea să-şi pună pirostriile – 21 și 22 februarie.

Dacă sunt singuri, vor avea ocazia să întâlnească nu doar foarte mulţi oameni noi care le vor deveni amici şi chiar prieteni, dar nu vor mai fi timizi, vor avea curajul să se deschidă spre ceea ce le place şi astfel să întâlnească pe cineva, întâlnire care va deveni o relație de lungă durată și de împlinire sufletească – 23 și 24 februarie. Fiţi siguri că vor fi nopți fabuloase pentru ei care se va finaliza cu o creștere energiilor feminine și masculine şi cu nopţi intense în dormitor. Să fie siguri că vor trăi seri romantice!

Dar aceast energie le va aduce şi o creativitate brută. Dacă sunt artişti şi creează cu mâinile, ziua este perfectă pentru a se aventura într-un nou proiect sau să dea o concreteţe materială, vizibilă şi în acelaşi timp subtilă, asupra modului în care se exprimă în artă.

Pe frontul profesional, nativii Taur vor trebui să aleagă opțiunea cea mai profitabilă. Să nu ezite să decline ofertele dacă nu le convin, să nu le fie frică intre în dispute cu colegii deoarece relațiile umane sincere sunt acum trambulina succesului lor în afaceri – zile fierbinți: 21, 22 și 23 februarie. Nu trebuie să coboare la un nivel material evident, ci să-şi amintească permanent care este scopul activității lor.

Oricum lor numai la carieră nu le stă mintea! Taurii care caută un loc de muncă vor găsi unul destul de repede şi bun, cu ajutorul influxurilor benefice ale astrelor. Totuși săptămâna s-ar putea dovedi una liniștită, în sensul că circumstanțele nu îi vor obliga la nicio alegere dificilă, dimpotrivă, vor avea o mulțime de oportunități, cum spuneam, şi în această privință, le pot spune că nu vor pierde timpul tatonând terenul ci vor avea doar de câștigat, deși, fiecare întâmplare este un aspect unic pentru fiecare situație.

Important însă este să nu să acorde prioritate motivelor egoiste. În afară de asta, să evite să confunde planul sentimental cu cel de legat de afaceri, ceea ce ar putea conduce la consecințe dintre cele mai nefavorabile, așa că să aibă grijă, mai ales pe 23 și 24 februarie.

În ce priveşte planul financiar, perspectivele sunt bune în săptămâna care urmează. Vor fi ajutaţi de prieteni şi de familie să câştige bani buni. Jupiter le va fi de ajutor încă din prima săptămână a lunii pentru că le susţine obiectivele financiare, dar mai pot câştiga şi din acțiuni speculative până pe 24 februarie.

Sănătatea Taurului este mult mai bună decât în celelalte săptămâni și poate fi îmbunătățită, în continuare, prin participarea la diverse programe de sănătate. Un pahar de suc de portocale sau un pahar de suc de lămâie în fiecare zi, timp de o lună, va aduce organismului lor numai beneficii. De asemenea, puţină mişcare nu strică, un abonament la o sală de fitness, alături de o dietă personalizată, vor contribui din plin la sănătatea lor.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top