Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător. Previziunile Minervei pentru nativii Vărsător pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului săptămâna va fi o una reușită și productivă, dar stați liniștiți, ei își asumă responsabilitatea de a lua deciziile pe care le cred bune, chiar dacă sunt bune doar pentru ei, nu și pentru ceilalți. Acest lucru înseamnă că pentru ei nu există manuale de studiu.

Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități. În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta. Pe scurt, nu au de ce se plânge! Când vine vorba de lucru, săptămâna le va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar.

În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfoze semnificative, dar ele nu îi vor viza direct. Aceste schimbări îi vizează pe cei dragi și prietenii. Desigur, acest lucru va necesita o anumită atenție și chiar să acționeze dacă trebuie. Este important să subliniez că, vor trebui să acționeze cu precauție, să nu se grăbească să ia decizii importante, să se concentreze asupra muncii în echipă, altfel, totul s-ar putea complica.

Dacă sunt într-o relație romantică, atunci să facă ceva frumos şi original pentru partenerul lor pe 19 şi pe 22 februarie. Acest lucru nu trebuie să implice nepărat cheltuieli materiale, dar poate fi, pur și simplu, o metodă genială de a face ziua lor mai originală. Dacă sunt singuri, 24 februarie este o zi minunată pentru o întâlnire de destin. Să-şi ducă partenerii la o şedinţa de masaj sau ceva relaxant și revigorant!

Atenţie însă, că această interpoziţie îi poate îndemna să facă compromisuri care le pot crea probleme care îşi au originea într-o altă relație, din dorinţa de a căuta cea mai bună și cea mai corectă cale de ieșire. Zilele de 19 şi 20 februarie sunt zile numai bune pentru curăţenia generală, pentru a scăpa de praful adunat şi aglomeraţia de peste iarnă.

Pe 22 februarie, Marte, planeta instinctului şi a energiei animalice, le va stimula aproape brutal, sexualitatea. Este o zi excelentă pentru intimitate. În schimb, vor avea o judecată corectă și abilităţi excelente de gestionare a conflictelor în orice situație care presupune atracţia fizică explozivă.

În sfârşit, este timpul să elimine toate lucruri şi apucăturile vechi care nu vă mai folosesc și să facă loc lucrurilor bune pe 24 şi 25 februarie! Să folosească această ocazie pentru a fi creativi în casa lor. Se pot ocupa de decorarea casei cu noi piese de mobilier, astfel încât să simtă că spațiul este deschis, util și vibrant.

În schimb, profesional este puțin probabil să le aducă provocări semnificative. La începutul săptămânii, pe 19 şi pe 20 februarie, cei care au propria afacere vor simți brusc fluxul puternic de energie care pe moment, îi poate destabiliza. Vor dori să acționeze, să apese pedala de accelerație,deci, le sugerez să fie atenți la obstacolele pe care le întâmpină sau la condițiile în care se creează aceste obstacole pe 23 şi 24 februarie.

În anumite situații, acesta sunt exact ingredientul de care au nevoie doar să nu piardă simțul proporției, virtutea lor de bază în acest stadiu. Colegii îi vor sprijini toate inițiativele și, mai mult, săptămâna va fi ideal pentru semnarea unor acorduri importante și pentru a face alianțe de afaceri, concentrându-se nu pe succesul imdiat ci pe stabilitatea acestuia.

Cei care nu au propria afacere ar trebui probabil să înceapă să se gândească la materializarea unor inițiative de durată pe 24 februarie.

Se vor confrunta cu conducerea instituţiei în care lucrează sau cu angajaţii dacă au propria afacere din cauza unor chestiuni financiare nerezolvate pe 22 februarie. Ar trebui să fie prudent în tranzacțiile pe care le fac, deoarece este posibil să fie înșelaţi pe 23 sau 24 februarie. Trebuie rezolvate vechile datorii înainte de a cheltui pentru plăcerea personală.

Sănătatea se va îmbunătății vizibil. Ba mai mult, va alerga pe la medici și va plăti vis-a-vis de probleme minore de sănătate care îi sperie. Au însă atâta vitalitate încât vor depăși momentele de cumpănă, dar ar trebui să fie atent și la problemele de intimitate. Sănătatea poate fi îmbunătățită prin curățarea organismului de impurități și de toxine, dar și prin conștientizarea nevoii unei stări de sănătate generale.

Acum pot încerca să scape de obiceiurile nedorite cum ar fi dependența de cafea, renunțarea la fumat sau dependența de alcool ori de medicamente.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top