Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 11-17 iunie

Aș spune că duminică, 11 iunie, trigonul în semne de Apă le pune la încercare puterea de convingere și o să le cam îndoaie genunchii. Şi totul pare să fie legat de bani, investiţii, mod de folosire a unor bani, de imagine, este ca şi cum săptămâna care urmează nativii Scorpion ar striga disperaţi, în gura mare: vreau să găsesc soluţii! Nu sunt oamenii care să ceară ajutorul dar de această dată nu mai au ce face.

Marte pare să le transmită să nu creadă în iluzia unor promisiuni pentru că atunci când cred că au toate frâiele în mână, sigur le va scăpa unul, la care nici nu se gândesc.

Mai mult ca sigur soluţia financiară tot în familie va fi găsită, deşi pentru ei acum, în această perioadă, familia este ca o rană deshisă care se vindecă destul de greu. Pe de altă parte ies la iveală tot felul de lucruri care de care mai ciudate, unele pe care le ştiu şi pentru care se aşteaptă să plătească într-un fel sau altul, dar mai sunt o sumedenie din cele pe care nu le ştiu şi care au darul să şubrezească şi mai mult fundamentul propriei ființe.

Pentru unii Scorpioni, Luna Neagră este în Casa a 2-a şi vorbeşte despre o serie de teste și de provocări vis-a-vis de stima de sine generată de posesiunile pe care le au – casă, pământ, bani ș.a.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Pe 13 iunie, o sumă de tensiuni de pe urma unui ajutor neaşteptat venit din partea unei femei, aş tinde să cred că este vorba despre cineva aflat undeva la drum.
Foarte frumoasă susținere printr-un trigon în semne de Apă și unul în semne de Foc din 15 iunie când accentul cade pe axa profesională și care îi pune în gardă pe nativii Scorpion, să fie atenţi la ceea ce spun sau la ceea ce vor să impună colegilor la locul de muncă pentru că vor fi respinși brutal, ceea ce nu le va cădea bine deloc, deși ei au intenții bune.

Aş tinde să cred că de fapt, se referă la faptul că nu ce spun este important, ci adevărurile despre care vorbesc să deranjeze și este clar că lucrurile aşa trebuie să se petreacă chiar dacă vor avea de luptat, dar și să se pregătească să suporte consecinţele.

Unii Scorpioni ar putea avea probleme cu spitalul, cu spaţii de recluziune în care sunt obligaţi să stea până se va găsi o soluţie la problemele lor de sănătate. Nu sunt probleme medicale speciale, totuşi! Eventual, să înveţe odată să se relaxeze și să se odihnească!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top