Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 13 – 19 august 2017

Scorpion – pentru aceşti naivi peisajul astral este îmbogăţit de o serie de aspectecare care pe unii îi ajută, pe alţii mai puţin. Faptul că eclipsa din 7 august, a închis un ciclu de aproape 4 ani pe Casa iubirii și a creativității, i-a făcut pe aceşti nativi să reacţioneze în consecinţă sau au fost în ipostaze în care au trebuit să răspundă clar dacă vor merge mai departe pe calea pe care sunt sau vor căuta alta.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Suntem în plin ciclu lunar, doar ce atrecut o Luna Plină, de ei depinde cum vor rezolva provocările şi ce soluţii vor găsi, altele decât cele folosite până în prezent şi mă refer acum la Scorpionii maturi şi cei aflaţi în prag de pensie, ceea ce a confirmat, încă odată dacă mai era nevoie, că nimic nu este stabil, statitc, că totul este în mişcare şi se înscrie pe un anumit palier al destinului.

Pentru cei tineri, în special pentru cei care lucrează în structurile de stat cu rol de coerciţie, de aplicare a legii şi de respectarea acesteia, putem vorbi despre un boom profesional, singura condiţie care se pune este să respecte în continuare drumul pe care l-au ales dar mai ales să respecte Omul, că este poliţist, că este judecător, că este avocat, că este în serviciul anti-fraudă, că se ocupă de aplicarea legii la diverse niveluri şi în diverse instituţii.

Au o comunicare excelentă, magnetică, impresionantă ceea ce îi impune că buni oratori deşi lor nu le place să vorbească dar atunci când o fac, o fac din convingere şi mai puţin din interes. Ziua de luni, 14 august îi favorizează pe cei care activează în domenii de foc – tribunale, instituţii militare sau econimico-financiare, funcţii de conducere deoarece Uranus susţinut de Luna în trecere prin Casa banilor proveniţi din muncă proprie le poate aduce satisfacţii de ordin financiar. Avantajaţi Scorpionii tineri, mai ales bărbaţii.

Doamnelor le sugerez să-şi tempereze elanul mai ales dacă este vorba despre parteneriate cu străinătatea deoarece conflictul cu o persoană mai vârstnică, declanşat pe 16 august se va finaliza pe 18 august cu recâștigarea autorității și a respectului celor cu care lucrează, iar pe 19 august fac ţăndări şi relaţia în care se află. Nu-mi doresc decât să fie mai ponderați, mai rezervați şi mai atenți la ce fac şi la ce spun. Atât.

Alți Scorpionii îşi vor vedea de drumul lor, cuminţi şi atenţi la tot ce se petrece în jurul lor.

Ca sănătate aş vrea să fie atenţi, în continuare, problemele cu colonul, şi femeile şi bărbaţii și la temperaturile ridicate care îi pot da peste cap și pe cei tineri dar și pe ceilalți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top