Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 13-19 noiembrie 2016

Scorpion – Nativii acestei zodii continua sa fie energici, sa se bata cu morile de vant, ei nu inteleg ca nu intotdeauna au dreptate, dar asta este firea lor. Mai este si Careul in T mediat de Pluto intre Jupiter si Uranus, un cadru care explica accidentele fara precedent din ultima vreme si le amplifica dorinta de a face lucrurile numai cum vor ei si de aici… greseala.

Apoi, patratul dintre Saturn si Chiron care poate sugera problemele pe care le au maturii. Dar nu este asa… Sa aiba grija ce vorbesc la serviciu sau pe cine pun la punct pentru ca ar putea starni dusmanii pe viata. De asemenea, reterezesc niste adversitati cu care vor avea de furca daca doresc sa-si impuna punctul de vedere.

Deci atentie la zilele de 14, 15 si 16 noiembrie. De asemenea, se pot confrunta cu probleme financiare in zilele de 16, 17 si 18 noiembrie, cand Casa a 8-a va fi tranzitata de Luna si de Partea norocului care vor forma in zilele amintite o cruce cardinala tranzitorie pe 18 noiembrie, iar pe 16 noiembrie un Careu in T intre Luna, Chiron si Saturn, in timp ce pe 17 noiembrie, Partea norocului va face opozitie cu Saturn pe axa financiara.

Relational s-au petrecut o serie de schimbari in viata lor, in sensul ca au invatat ca nu incapatanarea si orgoliul sunt baza afectiva! A fost o lectie dura pentru acesti nativi pentru ca este foarte greu sa renunti la mentalitate si la mandrie mai ales cand tu esti cel care greseste.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top