Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 17-23 septembrie 2017

Scorpion – ei analizează şi își fac rapid o imagine despre cum evoluează lucrurile atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Aparent iau lucrurile cum sunt, dar fiţi siguri că Scorpioii au întotdeauna un as în mânecă.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este o săptămână în care se vor simţi mai apropiaţi de familie, vor simţi nevoia să socializeze şi prin aceasta să pătrundă în mediile pe care și le dorește, profesional nu se plâng, iar de bani nici atât. Eventual vor afișa mesajul – nu cere că nu am, deşi contul lor spune altceva.

Problemele acestor nativi vin dinspre drumuri, fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligaţi să meargă unde nu le convine, fie se întâmplă ceva legat de drepturile moştenitorilor, de o moştenire propriu-zisă care reclamă prezenţa lor într-un spaţiu pe care nu îl cunosc, pășeșsc pe un teren virgin ceea ce le creează o stare de indispoziţie, dar își configurează rapid nevoile în funcție de ce se petrece la fața locului.

Pe de altă parte se pot confrunta cu probleme care ţin de profesional pe 18 și 19, 20 septembrie sau, pur şi simplu, pot apărea o serie de aspecte care vizează sănătatea, fapt care presupune să piardă, cum spun ei, timp, prin sălile ale unor cabinete medicale sau ale unor policlinici.

Rămân nişte acute neîmplinite vis-a- vis de cercul de prieteni sau mediul pe care îl frecventează, deoarece ele pun în dificultate soarta unor negocieri sau discuţii mai bine zis care vizează un contract care ar urma să le aducă bage sume frumușele în buzunar.

Cred că altceva se ascunde în spatele acestor discuţii, aşa că le-aş sugera să lase lucrurile cum sunt sau să mai verifice odată informaţiile şi cel mult să spere că lucrurile vor rămâne cum sunt în prezent.

Alți Scorpioni pot respira uşuraţi profesional, pentru ei transformările sau noile cerințe de la locul de muncă sunt un atuu ca să-şi consolideze poziţia. Pentru cei care lucrează în domeniu medical sau au afaceri în domeniu – aparatură, consumabile, medicamente lucrurile merg bine.

Avantajaţi sunt Scorpionii care activează în domeniul sanitar – medici, asistente, chimişti, biologi, infirmiere ş.a. Posibil ca unii să susţină o serie de examene anuale. Benefice din acest punct de vedere 20 şi 21 septembrie.

Financiar, gândesc, răsucesc pe toate părţile listele de cheltuieli, vor ajusta acolo unde li se pare prea mult şi vor institui o perioadă austeră pentru a-şi face rezerve pentru săptămânile următoare.

Cheltuielile din ultimele luni îi fac să gândească lucrurile din perspectiva supravieţuirii şi chiar dacă vor avea profit sau vor reuşi să pună deoparte ceva bănuţi, nu se vor atinge de ei.

Ca sănătate, le-aş sugera să fie atenţi la problemele de natură hormonală care pot lovi în zona stăpânită de Scorpion, organele genitale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top