Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion 2 - 8 iulie 2017. Scorpionii nu vor avea probleme serioase de sănătate, dar trebuie să fie atenți la anumite aspecte.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Scorpion 2 – 8 iulie 2017. Au învăţat, cred eu, ceva mult mai important şi anume că vorba dulce mult aduce când îţi doreşti ceva cu adevărat.

Şi-au făcut duşmani pe măsură în ultimii ani, au pus punct unor prietenii de o viaţă poate, au pus punct poate şi unui mariaj, dar asemenea păsării Phoenix renasc din propria cenuşă pentru o nouă luptă. Soarele şi conjuncţia Marte – Mercur sunt în Casa drumurilor lungi, a credinţei şi a studiilor superiare, în opoziţie cu Pluto, sugerează mare atenție la erori, datorate în mare parte unei gestionări proaste a informațiilor cu care lucrează. Pluto îi va faulta prin Careul în T mediat de Jupiter şi care îl implică cum spuneam şi pe Marte – atenţie la ce reacţii au, deoarece pot pierde sprijinul cuiva important. Nu le cade bine ce li se întâmplă, dar arderile interioare trebuie să fie la intensitatea evenimentelor ce se petrec în afară şi pe care trebuie să le accepte pentru că singuri le-au generat.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Scorpionii nu prea au probleme cu sănătatea

Saturn în semnul alăturat vine să îi ranforseze pe Scorpionii care au această poziţie şi în tema natală şi să le dea anduranţă la evenimentele pe care vor continua să le parcurgă, este ca şi cum le-ar crea o platoşă, dar ştim foarte bine că Ahile era apărat din toate părţile mai puţin călcâiul, vulnerabil pentru că se spune, pentru că de el îl ţinuse mama lui, frumoasa Tethis, atunci când l-a scufundat în Styx. Ei bine şi Scorpionii au un asemenea călcâi al lui Ahile şi care în următoarele săptămâni le-ar putea fi fatal ca urmare a unor afirmaţii care nu au acoperire. Să fie atenţi la zilele de 5, 6 şi 7 iulie.

Pe 3 iulie, luni, trigonul în semne de Foc între Nodul Nord din Casa a 10-a, a carierei, Uranus din Berbec, în Casa muncii şi conjuncţia Saturn – Partea Norocului din Casa banilor proveniţi din muncă proprie, le avantajează pe femei aducându-le un plus de fascinaţie erotică, Lilith este în apropiere, care le va aduce în pat bărbatul dorit. Până aici nimic rău, doar să nu fie bărbatul alteia sau unul care deţine anumite funcţii sau un anumit segment de putere pe care aceasta va încerca să le manipuleze ca să îşi rezolve anumite probleme.

Poate nu întâmplător se spune că bărbaţii ar trebui să fie foarte atenţi la femeile cu Luna în Scorpion, deoarece acestea ar putea fi o proiecţie, o materializare a lui Lilith, şi orice relaţie cu o asemenea femeie care mai este şi conştientă de puterea ei, îi poate distruge. Ei bine la un asemenea joc se pretează Scorpionii săptămâna aceasta şi ar putea să-i coste mai mult decât îşi închipuie. Pe bărbaţi. Mai mult am putea vorbi despre o reorientare a muncii şi a materializării ideii de câştiguri proprii. Femeile în schimb ar putea câştiga, doborând Regele de pe tabla se şah cu un simplu pion, cum le mai spuneam eu acum vreo doi ani. Ei bine 6, 7 şi 8 iulie sunt asemenea zile.

Nu prea au probleme cu sănătatea, totuşi, Scorpionii să fie atenţi la tulburările endocrine, indiferent dacă sunt bărbaţi sau femei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top