Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion 21-27 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 21-27 august 2016

Scorpion – ar trebui sa nu se planga de nimic. Au incredere in sine, au resurse si viata de familie. Acestor nativi nu le lipseste nimic si totusi…parca le lipseste ceva, ca lumea nu mai are incredere in ei, nu mai are nevoie de ideile lor. Nu sunt nativii care sa-si faca probleme ca lucrurile nu merg.

Dimpotriva, problema lor este cauza. Pe de alta parte, dorinta unui apropiat de a-si cumpara o casa de vacanta ii iau putin prin surprindere si se pomenesc ca isi doresc si ei acest lucru ceea ce ar putea starni discutii aprinse cu familia sau cu partenerul in caz de afaceri. Numai ca Scorpionul odata starnit foarte greu mai poate fi oprit.

Tensiunea dintre conjunctia Marte – Saturn din semnul lor si Soarele din Fecioara in opozitie cu Neptun si Nodul Sud va turna gaz pe foc. Sper sa nu se lase cu parjol prea mare, mai ales pe 26 august.

Sustinuta dar in acelasi timp si atacata, axa financiara, este ca si cum pe de-o parte le vin bani, iar pe de alta, asa cum vin asa ii dau. Posibile achizitii pentru firma, ceea ce va starni nemultumirile partenerului de afaceri, dar ei oricum nu tin cont de acestia cand se pune problema de castig.

In schimb, ar trebui sa fie atenti deoarece nu au scapat de spectrul confruntarilor cu organele coercitive, in special cu justitia.

Profesional, pe 25 si 26 august au ocazia sa demonstreze de ce doresc sa se implice in proiecte de anvergura. Se discuta chiar unele contracte si fac ei ce fac si intalnirea se incheie in favoarea lor. Au idei dar daca ne le pun imediat in practica, cel mai bun lucru este sa se concentreze asa cum le este obiceiul ca sa poata avea ce-si doresc.

CITESTE SI: Scrisoare catre Scorpion

25 august este o zi ciudata. Fie lucrurile merg in directia dorita, fie se blocheaza, atmosfera trece foarte repede de la senin la tornada. Vor sa dea lovitura dar afacerea le va fi suflata de sub nas. Daca practica terapiile alternative, vor avea ocazia sa isi dea masura in sensul bun al cuvantului, dovedind un pragmatism si o coerenta tipica.

Pe 24 si 26 august se pot starni furtuni in paradis cu repercusiuni dintre cele mai neasteptate, chiar si cu un divort.

Nu se plang de sanatate, desi sunt unele mici suparari care tin de oboseala si de stres, asa ca sa ia lucrurile cum sunt si sa mearga mai departe.

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top