Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 23-29 iulie 2017

Horoscop Minerva Scorpion 23-29 iulie 2017 – când iubesc nativii Scorpion sunt de un romantism extraordinar.

Eu le spun să se bucure din plin de aceste momente! Mintea lor va fi preocupată de probleme legate de relații – ce pot da, de ce am nevoie, cum pot comunica, întrebări firești pentru cei care își doresc o relație serioasă.

Horoscop integral Minerva

ALEGE ZODIA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Datorită sensibilității din această perioadă, artiștii Scorpion pot da dovada creativității lor, când vor atrage atenția asupra lor, este bine să folosească această perioadă pentru a-și rezolva și alte probleme. Pe 26 – 27 iulie, brusc lucrurile se tensionează profesional și o să iasă scântei dacă nu au răbdare până săptămâna viitoare.

Pe de altă parte, nimic nu este mai imprevizibil decât romanticul Scorpion. Nimic nu este ai frumos decât dragostea. El și partenera/ul, iubita/ul, un cuplu tânăr precum și cei maturi pot reînvia iubirea sub o formă sau alta, intensă la tinerețe, puternică la maturitate și imbatabilă la senectute, au o lună la dispoziție să se regăsească, să-și amintească și să retrăiască cele mai intime amintiri.

Între 24, 25 și 26 iulie să fie atenți, nu cumva să aibă probleme cu o relație din trecut pe care erau convinși că au încheiat-o, care vine și destabilizează confortul interior al Scorpionilor. Sau ceva din prezent impietează asupra nevoilor lor în tentativa de a le abate atenția de la ce-și doresc cu adevărat. Indiferent de reacție sau de ce decizie vor lua, să nu reacționeze cu agresivitate.

Vulnerabili emoțional sunt, cum aminteam mai sus, și de aici riscurile de a patina – fie într-o relație pe care cred că o controlează, dar în realitate nu este deloc așa, fie respingând, punând punct când nu este momentul și de aici suferința pe care o vor provoca. Dacă tot vorbim despre vulnerabilități, își pot folosi intuiția dacă vor să nu facă o prostie sau ca să se mențină pe linia de plutire.

În schimb, pe 27 și 28 iulie, nimeni nu poate rezista farmecelor lor și, sinceră să fiu, nimeni nu-și dorește să cadă în mreaja abil întinsă a unui Scorpion decât dacă își dorește asta. Pe 24 sau 25 iulie vor recurge la un compromis pentru că și-au neglijat sănătatea și iata că acum inima lor largă, suferă și la propriu și la figurat.

Au multe de făcut luna aceasta. Doar că la locul de muncă nu este înconjurat de atâta iubire cât și-ar dori. Și atunci nu stau cu mâinile în sân, în loc să-și vadă de muncă încep să facă avansuri unor colege și de aici belele în care se vâră singur, pentru că s-ar putea ca respectiva colegă să fie căsătorită!

Cel mai bun lucru este să-și vadă de muncă, dacă nu are chef să-și ia câteva zile de concediu. După 28 iulie dau dovadă de un instinct aproape supranatural care îi aduce în centrul atenției. Să-și folosească talentul spre a dezamorsa situația pentru că o poate face.

Obțin banii care îi doresc. Vor avea grijă să investească pentru a-și îmbunătăți imaginea și aspectul personal. Continuă să se adapteze, să coopereze și să cultive spiritul de negociator pentru contractul pe care îl doresc.

Oportunitățile vin dinspre un nou loc de muncă și în diverse moduri – de la șefi sau superiori, de la obiectivele legate de carieră carieră, de la oameni care sunt implicați în cariera lor.

Ca sănătate mare grijă la problemele cardiovasculare – de la cardiopatii la nivelurile trigliceridelor și colesterolului, la tensiunea arterială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top