Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 28 august-3 septembrie 2016

Scorpion –greul devine din ce in ce mai greu pentru acesti nativi, problemele cu legea si cu banii, dar si faptele de coruptie ies la iveala. Iata ce face Saturn si Marte in Sagetator. Atacuri la persoana si ma refer la acei Scorpioni care stiu ca au facut matrapazlacuri, care au incercat sa-si stearga urmele – de la micii gainari, la marii afaceristi. Este un timp in care multi se vor confrunta cu ceea ce numim bratul lung al legii.

Altii Scorpioni se pot confrunta cu imposibilitatea achitarii unor rate, vor alerga sa rezolve ce mai poate rezolva – reesalonari, amanari, alte imprumuturi de la alte banci ceea ce nu le-as sugera pentru ca se ingroapa in datorii mai rau sau cu pagube financiare de pe urma unor incendii de proportii deoarece nu au avut asigurare. In continuare, si in noaptea aceasta unii pot da nas in nas cu hotii la propriu, pot fi paguiti –  atentie la foc, sunt vizate atat locuintele cat si masinile.

Marti, 30 august, incep problemele cu femeile pentru barbati, dar si pentru femei deopotriva – de la divort, boli recurente, dispute patrimoniale la regasiri imposibile, la tentative de a recupera ce se mai poate recupera de pe urma unor evenimente neplacute gen control fiscal, decesul unor persoane din familie s.a.

Totusi, tripla conjunctie Venus – Mercur – Jupiter le deschide celor tineri niste porti la care nici nu au visat. Este buna toata saptamana din acest punct de vedere. Este avantajata componenta sport, cercetare lingvistica, originalitatea si creativitatea. Daca doresc sa aplice pentru institutii de invatamant din strainatate – colegii ori universitati – sau pentru o bursa de studii ori de doctorat, acum este momentul sa o faca.

Pentru multi maturi este momentul unei reevaluari, reformulari interioare cu impact placut asupra familiei, ca si cum ar decide sa treaca pe locul doi profesia si sa se preocupe mai mult de familie. Este un aspect care tine pana pe la sfarsitul anului. Daca se discuta contracte cu valori ridicate iar negociatorul este femeie, discutiile sunt tensionate si se  incheia in coada de peste.

Pentru cei care tin la locul de munca, la imagine si la cariera, sfatul meu este sa le amane pana dupa 20 septembrie. Pe unii ii poate ridica, cu altii insa va da de pamant de nu se vor vedea! Zile extreme 31 august si 1 septembrie. Se scot insa cu ziua de 2 septembrie cand, tot femeile vor fi avantajate, preferate pentru un curs de calificare dorit, pentru o promovare care presupune munca in strainatate, pentru un studiu care presupune formarea unui colectiv de specialisti.

Financiar, Careul in T pe axa destinului, mediat de conjunctia Marte – Saturn pe axa banilor, aduce numeroase confruntari cu familia dar si pierderi  destul de greu de reechilibrat. Cu alte cuvinte li se intampla lucruri de care se temeau de foarte multa vreme. Unii pot ramane fara resurse financiare, la propriu.

Ca sanatate, atentie doamnelor la problemele generate de tiroida, la simptomele care revin in forta iar dvs. domnilor la problemele renale, de prostata si chiar de colon ca urmare a unei alimentatii aiurea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top