Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Scorpion 28 mai - 3 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 28 mai – 3 iunie

Scorpion – pentru aceşti nativi rămâne cadrul general despre care vorbesc de câteva săptămâni, doar că peisajul astral este îmbogăţit de o serie de aspecte care pe unii îi ajută, pe alţii mai puţin, dar care i-a făcut pe aceşti nativi să reacţioneze sau au fost puşi în ipostaze în care au trebuit să răspundă pentru fapte comise cu mulţi ani în urmă, dar abia zilele acestea descoperite.

Se apropie începutul unui nou ciclu lunar, pe 25 mai va fi Lună Nouă, de ei depinde cum vor rezolva provocările şi ce soluţii vor găsi, altele decât cele folosite până în prezent şi mă refer acum la Scorpionii maturi şi cei aflaţi în prag de pensie, ceea ce a confirmat, încă odată dacă mai era nevoie, că nimic nu este stabil, statitc, că totul este în mişcare şi se înscrie pe un anumit palier al destinului.

Citește aici: Scrisoare catre Scorpion

Pentru cei tineri, în special pentru cei care lucrează în structurile de stat cu rol de coerciţie, de aplicare a legii şi de respectarea acesteia, putem vorbi despre un boom profesional, singura condiţie care se pune este să respecte în continuare drumul pe care l-au ales, dar mai ales să respecte Omul, că este poliţist, că este judecător, că este avocat, că este în serviciul anti-fraudă, că se ocupă de aplicarea legii la diverse niveluri şi în diverse instituţii.

Au o comunicare excelentă, magnetică, impresionantă ceea ce îi impune că buni oratori deşi lor nu le place să vorbească, dar atunci când o fac, o fac din convingere şi mai puţin din interes. Ziua de luni, 9 mai, îi favorizează pe cei care activează în domenii de foc – tribunale, instituţii militare sau econimico-financiare, funcţii de conducere, deoarece Uranus este susţinut de Venus în trecere prin Casa contractuală, ceea ce le poate aduce satisfacţii de ordin financiar. Avantajaţi Scorpionii tineri, mai ales bărbaţii.

Doamnelor le sugerez să-şi tempereze elanul mai ales dacă este vorba despre parteneriate cu străinătatea deoarece conflictul cu o persoană mai vârstnică, declanşat pe 29 mai se va finaliza pe 30 cu pierderea aproape în totalitate a prerogativelor în cadrul firmei sau a instituţiei la cârma căreia se află, iar pe 31 mai, fac ca în proverbul cu viţica, mai dau şi cu piciorul în oala cu lapte şi o răstoarnă şi fac ţăndări şi relaţia în care se află. Nu-mi doresc decât să fie mai ponderate, mai rezervate şi mai atente la ce fac şi la ce spun. Atât.

În schimb, pe 30 şi 31 mai, Scorpionilor aflaţi la anaghie, care dau cu subsemnatul pe la diverse alte instituţii, le sugerez să nu încerce să şunteze sau să omită ceva din declaraţii pentru că vor avea surpiza ca cei care îi anchetează să le spună la minut şi la secundă ce au făcut de 20 de ani încoace. Pentru mulţi dintre ei se închid uşile puterii şi recluziunea va fi un moment propice pentru a se gândi la acţiunile lor şi la ce vor face în viitor.

Scorpionii care nu au nicio legătură cu ce am spus mai sus, îşi vor vedea de drumul lor, cuminţi şi atenţi la tot ce se petrece în jurul lor şi vor petrec câteva zile cu familia că tot şi-au dorit acest lucru. Ca sănătate aş vrea să fie atenţi, în continuare, problemele cu colonul, şi femeile şi bărbaţii.

Horoscop săptămânal Minerva – alege zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top