Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - SCORPION. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Scorpion în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Scorpion 30 iulie – 5 august 2017 – continuă să fie energici, să se bată cu morile de vânt, ei nu înţeleg că nu întotdeauna au dreptate.

Mai este şi Zmeul care vine şi le amplifică dorinţa de a face lucrurile numai cum vor ei. Dar nu este aşa… Să aibă grijă ce vorbesc la serviciu sau pe cine pun la punct că ar putea stârni duşmănii pe viaţă.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De asemenea, retrezesc nişte adversităţi cu care vor avea de furcă dacă doresc să-şi impună punctul de vedere. Deci atenţie la zilele de 3, 4 și 5 august.

Relaţional s-au petrecut o serie de schimbări în viaţa lor în sensul că au învăţat că dragostea și susținerea reciprocă sunt baza unei familii! A fost o lecţie dură pentru aceşti nativi pentru că este foarte greu să renunţi la mentalitate şi la mândrie mai ales când tu eşti cel care greşeşte.

Conjuncția Marte Soare vizează bunurile și moștenirile de familie, dar și gelozia și neîncrederea care își fac de cap. La capitolul dragoste nu spun că lasă garda jos ci că se lasă duși de val ceea ce pentru oameni ca ei este o mare surpiză.

Dacă este vorba de afaceri, ştiu să asculte, de regulă, vorbesc puţin, dar acum parcă au limbariţă, vor cu orice preţ să convingă cât sunt de buni. E bună o asemenea strategie, dar să fie atenți și la efecte. Lucrurile merg în direcţia dorită, iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme.

Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului. Zile excelente 3, 4 şi august.

Latura profesională îi arată stăpâni pe situație ba, chiar pot promova, pot primi o altă ofertă de muncă sau dacă nu au un loc de muncă să-şi găsească unul la modul se duc să rezolve o problemă administrativă, acolo par că lucrurile au scăpat de sub control, Scorpionul echilibrat de astă dată, dă soluţii şi când să plece se pomeneşte acostat şi cu propunerea de a se angaja.

Dacă vor ezita s-ar putea să piardă șansa.Extraordinară mi se pare ziua de 1 şi de 3 august.
Financiar nu ar trebui să le fie rău, Pluto potenţează din euforia şi energia marţiană şi banii sunt drămuiţi cu chibzuinţă!

Şi oricum Scorpionii nu sunt cheltuitori din fire deşi iubesc lucrurile frumoase. Venus le poate aduce fie o mărire de salariu fie un câștig neașteptat pentru ajutorul dat la rezolvarea unor probleme care țin de comunitatea în care trăiesc.

Pe de altă parte, să fie atente nu cumva să le fie blocate conturile pentru o datorie pe care au uitat să o plătească. Nu este vorba despre o datorie către o terţă persoană ci despre datoriile la stat.

Vin nişte bani şi dacă stau să mă gândesc bine, privind harta lor, cred că este vorba despre banii pentru un copil.

Nu se pune problema că nu au bani, şi-ar dori mai mult dar întotdeauna vor găsi ei o modalitate să cheltuiască cât mai puţin.

Aş vrea să dea mai multă atenţie odihnei pentru că sistemul lor nervos se resimte!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top