Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Scorpion 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Scorpion 5-11 noiembrie 2017: Acestor nativi le merge bine mai ales atunci când îşi pun în cap să facă bani. Nu ilegal, ci prin metode clasice, dar cu instrumente noi de tipul tranzacţiilor electronice. E vorba mai ales cei care lurează în domeniul brokerajului.

Încă de duminică, 5 noiembrie, nu fac decât să caute, cum spun eu, o formulă financiară care să îi aducă cu un pas înaintea celorlalţi. Nimic mai normal pentru ei. Chiar dacă vor trebui să apeleze la minciună sau la sperjur, o vor face, deoarece interesul este mai mare decât condiţia de moralitate pe care o impune momentul.

Marţi, 7 noiembrie, nimic nu este ai frumos decât dragostea. El/ea și partenera/ul, iubita/ul, cupluri tinere și nu numai pot reînvia iubirea sub o formă sau alta, intensă la tinerețe, puternică la maturitate și imbatabilă la senectute, au o lună la dispoziție să se regăsească, să-și amintească și să retrăiască amintirile cele mai intime.

În zilele de 8, 9 și 10 noembrie să fie atenți, să nu cumva să aibă probleme cu o relație din trecut pe care erau convinși că au încheiat-o şi care vine și destabilizează confortul interior al Scorpionilor. Sau ceva din prezent impietează asupra nevoilor lor. E o tentativă de a le abate atenția de la ce-și doresc cu adevărat.

Indiferent de reacție sau ce decizie vor lua, să nu reacționeze cu agresivitate. Vulnerabili emoționali sunt, cum aminteam mai sus, pe 9, 10 și 11 noiembrie. De aici riscurile de a patina – fie într-o relație pe care cred că o controlează, dar în realitate nu este deloc așa, fie respingând, punând punct când nu este momentul și de aici suferința pe care o vor provoca.

Cei care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să îl găsească. Problema e că la locul de muncă nu este înconjuraţi de atâta apreciere cât și-ar dori. Și atunci nu stau cu mâinile în sân.

În loc să-și vadă de treabă, încep să facă avansuri unor colege și de aici belele în care se vâră singuri, pentru că s-ar putea ca respectiva colegă să fie căsătorită! Cel mai bun lucru este să-și vadă de muncă.

Dacă nu are, nativul acestei zodii ar face bine să-și ia câteva zilede concediu. După 8 noiembrie, Scorpionii dau dovadă de un instinct aproape supranatural care îi aduce în centrul atenției. Să-și folosească talentul spre a dezamorsa o situație conflictuală, pentru că o poate face.

Pe 9 noiembrie, schimbă strategia în ce priveşte administrarea propriului buget. De comun acord cu familia ori cu partenera/ul, Scoprionii fac o serie de pregătiri pentru a înnoi ceva în casă ori se apucă de renovat. Mai există și posibilitatea să contribuie cu o sumă pentru problema de sănătate a cuiva din familie.

Chiar dacă pică într-o sâmbătă, ziua de 11 noiembrie este o zi bună pentru negocieri, discuţii, găsirea de soluţii sau crearea unor alternative la proiecte care sunt greu de materializat.

De asemenea, pot cădea la pace cu fraţii în ceea ce priveşte o moştenire. Pentru sănătate, le-aş sugera doamnelor să aibă grijă să nu facă sinuzită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top