Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Scorpion luna august 2017

Horoscop Minerva Scorpion luna august 2017 – S-ar putea să se simtă puțin lăsați deoparte în luna august.

Într-adevăr, există multe aspecte care lucrează pentru ei în august, inclusiv Venus, dar ele le cer să se armonizeze în mod natural romantismul, chiar dacă eclipsele le cam strică jocurile.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tot acum vor trăi acut senzația că toată lumea trage de el ceea ce îi cam dezechilibrează dacă nu sunt atenți și nu e bine. Sr putea să nu realizeze ce se petrece cu ceilalți, preocupat fiind de problemele lui.

Eclipsele? Ambele îl pot ajuta sau pot lurca împotriva lui, în funcție de tema natală. În mod normal ele formează un pătrat cu semnul lor. Dacă însă au planete personale în semne care sunt armonice cu eclipsele, s-ar putea ca acestea să le aducă echilibrul interior pierdut.

De fapt eclipsele au menirea de a-i face să vadă ceva ce nu au mai văzut înainte la ei care le-ar putea afecta, mai mult sau mai puțin, cele mai profunde și mai adevărate relații din viața lor.

Cariera lor s-ar putea schimba, de fapt, în tot și toate ar putea avea parte de o schimbare radicală și să o pornească pe un alt drum. Aceasta este jocul în acest moment.

Cristale care i-ar putea ajuta sunt ametist de culori întunecate sau ametistele albastre, pentru că sunt și din acelea, opalul, piatra sângelui și turmalina. Să consume legume de sezon, să bea ceaiuri, scorțișoara i-ar răcori ca și măștile de nămol, de altfel.

Capitolul relațional ar putea fi o secțiune dificilă în viața lor până să-și dea seama rămâne cu ochii în soare cum s-ar spune. Există o intensitate continuă luna aceasta în trăirile sale, care face să nu pună de acord propriile dorințe și opiniile altora motiv pentru care s-ar putea să fie nrvoiți să-și folosească puterea de decizie.

Trăiesc latura exploatorie a firii lor la fel de intens încât ar putea să se lovească, de câteva ori, de un perete nevăzut sau cineva să le dea o asemenea lovitură încât pe moment ar putea rămâne fără respirație, să simtă că nu mai are loc de respirat, că nu mai are spațiul său. De fapt, evenimentele astrale ale lunii lucrează spre a le testa răbdarea.

Oameni noi ar putea să intre în viața lor pe negândite, iar mesajele primite le-ar putea schimba viața!

Salvarea vine din faptul că sujnt extrem de intuitivi și ar putea să se intereseze cu cine au de a face înainte să-i cunoască personal. Au un adevărat simț al felului de a se comporta încă de la prima întâlnire, cu sau fără ajutoprul astrelor. Întrebarea este cât de sănătos este acest mod de a te comporta?!

Asteroidul Amor tranzitează semnul lor în august și le deschide inima spre noi experiențe. Vorbim despre o iubire profundă, inspirată și, bineînțeles, legată de adevărurile lor personale! Ar putea să se simtă, legat psihic sau mental de un prieten sau de o/un iubit/ă în acest moment.

De asemenea, ar putea fi o lună în care să se afle la începutul unei mari schimbări afective și emoționale și ar putea să se clarifice sau să fie conștienți de lupta pentru putere, cine să domine relația, referitor la sfera romantică.

În ce privește profesia, dacă există blocaje în viața lor de zi cu zi sau în activitățile lor acestea sunt menite să îi lumineze vis-a-vis de capacitățile propriei energie. Posibil ca tot ce-și doresc luna aceasta să fie cariera lor pentru că cele ai multe teste la acest nivel le va da, lucru care are putea să îăi afecteze sănătate.

În momentul când apar aceste probleme, este bine să o lase mai mai moale și să accepte că asta este viața. Ușor de spus, greu de făcut. Dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, să facă bine și să nu autopedepsească pentru vini imaginare, lucrurile se vor clarifica, este nevoiae doar de puțin timp.

Este doar faptul că eclipsele lunii acum trebuie să le îndrepte atenția spre calea cea bună pentru că Scorpionii de vârsta a doua trec acum, prin schimbări majore, și de mentalitate și profesionale.

Legat de planul financiar, îi pot liniști că luna august este o lună în care nu vor face prea mult cheltuieli și este posibil ca exact asta să urmărească. Dacă simt însă că nevoile sunt mai stricte și devin presante, poate părea un pic frustarnt dar vor umbla la pușculiță.

În acel moment se vor focaliza pe familie, pe părinți mai ales deoarece își amintesc că tot ce au se datorează lor. Să nu se necăjească, vorbim despre un ritual de trecere acum, despre ceea ce este firesc să se întâmple și lucrurile se vor liniști pe măsură ce timpul trece. Mercur retrograd le va cere să adopte o tactică personală atunci când economisesc.

S-ar putea să aibă nevoie de un consilier care să îi îndrume din punct de vedere financiar.
Ca sănătate simt o puternică nevoie de stabilizare, de împământare și toată luna va fi așa. Să consume alimentele pe care le dă pământul cum ar fi rădăcinoasele, și dacă este posibil să facă și exerciții fizice.

Atenție deosebită la rutina cotidiană, deoarece aceasta va fi cea mai bună modalitate de a se echilibra în această lună. De asemenea, orice proiect care presupune mișcare îi va ajuta să se mențină în formă și folositori acolo unde sunt. Atenție, de asemenea, la alimentație ca și componentă a stilului de viață, în general. Să fie atenți la consumul de zahăr și de carbohidrați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top