Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Scorpion octombrie 2017

Horoscop Minerva Scorpion octombrie 2017. Aceşti nativi vor avea parte de schimbări semnificative în octombrie. Orice problemă rămasă nerezolvată din septembrie va fi repusă pe tapet acum, deoarece Jupiter va rămâne în Casa a 12-a a subconștientului, până pe 10 octombrie.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pentru ei Jupiter este planeta norocului, a spiritualităţii şi a studiilor superioare, a metafizicii. Creșterea și extinderea propriei identități pe parcursul ultimului an s-au datorat, în parte, lui Jupiter care face ca trecerea sa prin fiecare Casă a horoscopului să închidă un ciclu de doisprezece ani.

Au parcurs multe lucruri profunde și au învățat multe din experiențele de viață de până acum. Cea mai mare lecţie pe care Jupiter vrea să o înveţe aceşti nativi acum este să se iubească pe sine. Capacitatea ta de compasiune și bunătate s-a întărit și trebuie să-ți arăți calea.

Credința și încrederea în ei înșişi îi provoacă să atingă înălțimile de nebănuit ale acestei vieţi. De fapt, sunt martorii, în tot acest timp, ai unui proces de reînnoire spirituală și psihică, în care ei trebuie să înveţe să aibă încredere.

Luna Plină din 5 octombrie este un prilej să reflecte la vechile obiceiuri pe care le pot înlocui acum cu altele noi. Este un moment bun pentru a-şi îmbunătăți opțiunile. Puteți face alegeri mai corecte în ce priveşte stilul de viață, cum ar fi, de exemplu, o alimentaţie adecvată integrată unui regim bine structurat de exerciții fizice. Când Venus va intră în Fecioară pe 8 octombrie, va trebui să ducă această idee mai departe.

Până pe 23 octombrie, când semnul lor va prelua conducerea, trebuie să suporte influenţele Balanţei! Să nu fie surprinşi dacă cineva se va simţi atras de energia lor debordantă. Vor avea oportunități pentru excursii sociale și întâlniri cu prietenii și cunoștințele mai noi.

În timp ce stelele îi încurajează să sărbătorească, să fie atenţi să nu depăşească măsura. Să fie atenți cu consumul de băuturi alcoolice în această lună, având în vedere tranzițiile planetare intense din semnul lor.

De asemenea, atenţie la comportamentul deviant! Pot participa la o petrecere costumată, în orice caz, vestimentaţia este o mare oportunitate pentru ei să se simtă misterioși și răi, trăsături pe care semnul lor le întruchipează atât de bine. Este o modalitate foarte bună de a încheia o lună plină de energie, creativitate, încredere și reînnoire!

Relaţional este posibil un adevărat boom. Când Venus va fi conjunctă cu Saturn 10 octombrie, va fi ca și cum Universul le-ar oferi un afrodisiac cosmic! Energia lor sexuală va fi foarte puternică, determinându-i să devină mai pasionali și mai creativi. Dacă sunt într-o relație, va fi o seară perfectă pentru intimitate. E bine să petreacă un timp preţios alături de partener, dovedindu-i încă o dată, dacă mai era nevoie, senzualitatea lor proverbială.

Să înceapă cu o cină la lumina lumânărilor, un masaj de relaxare sau un film romantic de care se pot bucura împreună. Vor încheia oricum seara în dormitor! Dacă sunt singuri, seara este sublim să faci ceva bun pentru ei. O baie lungă cu bule şi cu uleiuri esențiale de levănţică și rozmarin. Dacă nu fac afaceri, să-şi ofere o masă fabuloasă, la care să adauge un vin bun, simţurile lor vor fi încântate!

Profesional, începând cu 10 octombrie, Jupiter va intra în semnul lor. El le va permite să atingă cel mai intens potențial intelectual și spiritual. Iată că după doisprezece ani, această planetă revine în semnul lor și va rămâne acolo până în noiembrie 2018. Acum este începutul unui nou ciclu aşa că pot aștepta cu nerăbdare să culeagă roadele muncii lor.

Ceea ce trebuie să se întâmple pentru ei se va întâmpla, totul ţine de actualizarea viselor. Datorită acestei creșteri a potențialului creativ, cu ajutorul lui Jupiter, Venus și Saturn, pot folosi luna care urmează pentru a face sau a planifica ce vor să facă!

Există o idee sau un vis pe care l-au ţinut în sertar? Au abandonat vreo activitate care să le permită să se exprime? Ţin un jurnal pentru a păstra viu dialogul interior? Acum este momentul să vedem cât de departe poate merge pentru a atinge aceste obiective. Creativitatea lor este un semn de trezire.

Universul le cere să se ridice și să strălucească! Pot da dovadă de energie la locul de muncă ceea ce îi va motiva pentru a finaliza mai multe proiecte și pentru a fi mai prezent în mijlocul colegilor săi. Şefii lor vor observa cât de valoroşi sunt pentru echipă și le pot da sarcini mai profitabile.

Financiar, cu toate realizările lor profesionale, va fi destul de dificil să-și sporească câștigurile. Vor continua să lupte cu finanțele în această lună, indiferent de munca depusă. Deoarece condițiile astrale nu le sunt favorabile din acest punct de vedere, posibil să fie nevoiţi să reevalueze cheltuielile și obiceiurile de a economisi.

Acest lucru este valabil mai ales pentru acei Scorpioni care au făcut investiții în timpul verii. S-ar putea să nu aibă parte de fluxul de numerar anticipat, deci să păstreze cheltuielile la un nivel minim. Aceste ajustări nu vor fi permanente, de aceea nici nu trebuie să intre în panică!

Ca sănătate, luna octombrie este provocatoare pentru ei, deoarece energiile vechi despre care aminteam mai sus nu le mai servesc. Nu-şi mai recunosc emoțiile și este normal să se simtă mai goi și descurajați. Acest lucru va trece când emoțiile se vor reintegra în următarele două zile ale lunii noi în următoarele două zile.

Când se simt nebăgaţi în seamă vor fi încercaţi de comportamente distructive. Care sunt viciile pe care trebuie să le cunoști și să le eviți în următoarele câteva zile? Să nu uite că Universul nu dă niciodată mai mult decât putem duce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top