Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 13-19 noimebrie 2016

Taur – Ape limpezi si pentru acesti nativi, important este sa stie ce vor si incotro ii duce valul, si lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Sunt si emotii, sunt firesti, ei sunt deosebit de sensibili si atunci cand au asemenea probleme, unde credeti ca se refugiaza? In mancat!

Pentru unii, saptamana aduce o evolutie fulminanta, pentru altii o asezare a lucrurilor asa cum si le doresc, iar pentru altii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trait ei de multa vreme.

Chiar daca din spate Careurile in T mediate de Saturn intre conjunctia Neptun – Nodul Sud si Nodul Nord si de Pluto intre Jupiter si Uranus, isi pastreaza ostilitatea, primul pe axa financiara, cel de-al doilea pe axa profesionala, gasesc solutii si ies cu usurinta din conul de umbra in care s-au retras de ceva timp.

Pana nu demult aveau impresia ca lucrurile stagneaza, ca lumea avea ceva cu ei, se razboiau cu toti, inclusiv cu familia, noroc ca lucrurile nu erau tocmai asa. De fapt, problemele lor plecau de la o incapacitate de acceptare a realitatilor din jurul lor, de la o incapacitate de a vedea lucrurile cum sunt si nu cum vor ele sa para, si mai ales, pe care vor sa le domine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top