Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 24-30 septembrie 2017

Taur – Vor face foarte multe eforturi să pună în practică o idee. Posibil să ţină de studiu, posibil legată de credinţă sau poate de un drum pe care ar fi trebuit să îl facă dar din prea multă comoditate au spus nu, iar acum regretă. Oricum blocajele se regăsesc încă la nivelul relaţiilor cu străinătatea. Marte este destul de iritat de Saturn şi bezmeticit de apropierea de Neptun.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aş spune că dacă se duc undeva la ţară sau la munte, să nu se apuce să facă pe grozavii şi să repare vreo priză, vreun comutator, vreo diuză, că s-ar putea electrocuta. Periculoase mi se par zilele de 25 şi de 30 septembrie. Maturii şi vârstnicii comunică excelent, ceea ce nu aş putea spune despre tinerii care par iritaţi de lecţiile pe care le primesc permanent.

Trebuie să înţeleagă că dacă vor să-şi atingă scopurile, trebuie să ştie să comunice.
Pe 26 septembrie iau decizia să înceapă să-şi cearnă prietenii şi oamenii de încredere, ba mai mult vor avea revelaţia, că cei care i-au promis că îi ajută le-au pus, de fapt, mereu piedici.

Profesional îşi au destinul în propriile mâini. Dacă ştiu cum să pună problema sau să-şi prezinte priectele, vor avea parte pe 28 septembrie de un succes neaşteptat. De asemenea, este pobil să afle despre rezultatele unui proces care s-a încheiat în favoarea lor.

Destul de bine susţinut segmentul iubirii, fie întâlnesc perechea potrivită, fie, dacă sunt căsătoriţi, vestea că vor deveni părinţi îi va aduce într-al 9-lea cer. Totuşi, cuplurile cu vechime să fie atente cum joacă pe frontul familiei deoarece Saturn și Casa a 7 a, sugereză că eveniemntele care se produc le pot aduce probleme la care nici nu se gândesc, cum ar fi, de exemplu, separarea.

Să fie atenţi la alimentaţie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top