Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017 INTEGRAL. Previziuni complete pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna care urmează.

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Taur luna august 2017

Horoscop Minerva Taur luna august 2017 – Călătoria sufletului lor este una destul de profundă în acest moment. Să renunțe la orice idee cu care nu rezonează sau dacă simt că nu sunt suficient de bine pregătiți pentru a merge mai departe cu propriile lor gesturi, căutări și călătorii sentimentale, să se oprească.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De ce să nu își permită uneori să beneficiezi de avantaje, mai ales când este vorba despre munca lor? Este timpul să își facă timp și pentru ei și să se vadă ca o adevărată ființă spirituală, lucru care s-ar putea dovedi o sarcină dificilă pentru ei, la început, dar ușor, ușor va căpăta sens pe măsură ce luna se va derula ca un anotimp al vacanțelor. Mercur, stăpâna unui alt semn de pământ,

Fecioara, va intra în retrogradare pe 12 august, iar influxurile sale îi vor trimite în Trecut să rezolve ce nu au putut rezolva la retrogradarea anterioară. Ar putea trăi sentimentul că sunt un remorcher pentru nevoile lor pământești și conectivitatea spirituală.

August este o lună bună pentru că le aduce accentul acela care să îi facă să spună că trăiesc cu adevărat! Uleiul esențial de lămâie, de verbină, de lemongrass, se salvie sunt foarte bune pentru această perioadă și purtarea unui cristal galben sau verde vor stimula aspectul financiar.

Din punct de vedere relațional, eclipsa din 21 august le-ar putea aduce pe cineva complet opus. Se pomenesc spunând că nicio persoană din viața lor nu i-a făcut să se simt ă așa și de aceea nu o pot pune la punct sau respinge.

O relație de dragoste-ură sau ceva atât de profund și de intens încât să nu mai pot da înapoi. Oamenii din viața lor ar trebui să îi ajte să ajungă la cel mai înalt nivel al propriei existențe iar ei trebuie să își permită să se deschidă celor mai noi posibilități pe care le gândesc ca să le materializeze.

Pentru familiști, este posibil să își extindă familia prin apariția unui nou membru – un copil sau un animal de companie. Alții decid să se căsătorească și să-și asume un angajament pe termen lung. Orice conflict îi forțează să evolueze!

Profesional au de dat destul de multe teste. S-ar putea să existe o tensiuni cu șefii sau o altă autoritate căreia se subordonează prin profilul muncii sale care îi tot zorește, mai repede, și mai repede și atunci s-ar putea să fie nevoie să își găsească propria sursă de informații și în acest fel, uzufructul lucrărilor întocmite să creeze o colaborare mai bună pentru ei ca și cum ar deschide ușa succesului.

Dacă lucrează în domeniul comunicării, acum este momentul ideal să se îndrepte spre cuvântul scris sau spre domenii conexe artei în care cuvântul joacă rolul principal – ficțiune, scenaristică, conferințe pe tematici artistice.

Ar putea exista momente conflictuale cu câțiva colegi care permanent au de comentat câte ceva. În această situație, ar trebui să se gândească dacă nu cumva este momentul să își replieze forțele și să se alăture lor dacă interesul este comun.

Influxurile asteroidului Pallas îi ghidează pe mulți dintre ei să se organizeze, să se reevalueze și să își realinieze prioritățile.

S-ar putea să fie nevoie să uite complet de tehnicile de organizare la care au apelat până acum, după cum, la fel de bine, s-ar putea ca în mijlocul unor dezbateri structurate pe o anumită tematică, mintea lor să fugă în altă parte – la schimbarea casei, a apartamentului sau la un proiect de construcție ori de renovare.

Pallas face un trigon frumos cu Mercur, care a intrat în retrogradare pe 12 august, așa că dacă trebuie să lucreze la o serie de documente, acum este momentul să facă ordine printre actele financiare ale firmei dacă au una sau actele instituției în care lucrează.

Este o perioadă foarte bună pentru dezvoltatorii imobiliari sau pentru lansarea de proiecte de locuințe, mai precis este o lună foarte bună pentru a-și elabora planurile.

Regândirea priorităților ar putea aduce beneficii de natură financiară. Dacă au avut cheltuieli mari până acum și care i-au împins chiar să se îndatoreze pe la bănci, Mercur retrograd îi va ajuta să-și revină în formă sau cel puțin să clarifice o serie de probleme financiare.

Analiza situație, își permit sau nu să investească în ce doresc este tactica lor genială care îi ajută să iasă din necaz. Asta impune să nu faci, din impulsul momentului, cumpărături, mai ales online. Vor stinge câteva datorii și lucrurile vor fi mult mai bine la începutul lunii septembrie.

Ca sănătate, luna aceasta s-ar putea să schimbe ceva la trupul lor, modelându-l cu ajutorul exercițiilor fizice și a alimentației. Armonia dintre Marte și Jupiter din Balanță ar trebui să îi ajute în acest efort.

Este o decizie pe care trebuie să o ia singuri, de această dată. S-ar putea să se simtă puțin inconfortabil datorită efortului, dar orice vulnerabilitate asumată le va aduce o legătură mai bună cu propria lor minte și cu propriul lor corp.

Schimbarea atentă a dietei și a tonusului muscular vor fi prioritatea numărul unu. Au prilejul să constate că dacă iau lucrurile treptat nimic nu este mai ușor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top