Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Varsator 13-19 noiembrie 2016

Varsator – incearca din rasputeri sa se izoleze, cum au obiceiul, de anturaj si ar fi bine ca acest lucru sa tina, sunt nemultumiti de tot si de toate, desi, nu ar avea de ce sa fie suparati pentru ca lucrurile pentru ei s-au urnit de ceva vreme.

Adevarul este ca traverseaza o perioada controversata pentru ca nici ei nu se prea inteleg pe ei, nu-si recunosc reactiile si este normal ca Marte in Varsator incearca sa-i impinga din spate, la fel Saturn in patrat cu Chiron, si de la jumatatea saptamanii cu Neptun.

Efectele lui Jupiter in Balanta se resimt, iar Careul in T mediat de Pluto intre Jupiter si Uranus, le cam da planurile peste cap. Totusi, saptamana va debuta cu un Zmeu frumos activat de opozitia dintre conjunctia Soare – Luna Neagra si Luna, care ar putea sa le aduca un un contract legat de strainatate sau cel putin o propunere care vine din strainatate.

16 noiembrie, cel putin, este o asemenea zi cand parca nimic nu mai merge. Crucea cardinala de cateva ore pare sa ii lase fara putere. Dar daca ar fi putin atenti la ei, la atitudinile lor, la faptul ca de multe ori vor sa-si impuna punctul de vedere care este destul de greu de agreat, ca sa nu mai spun de acceptat. Vointa lor denota un soi de nesiguranta, care le-a fost cultivata inca din copilarie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top