Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 17-23 septembrie 2017

Vărsător – acestor nativi conjuncţia Saturn – Lună Neagră din Scorpion le dă posibilitatea de a vedea lucruri și situaţii tensionate acolo unde majoritatea celorlalți nu le văd.

Pătratul Pluto – Uranus acționează foarte puternic la nivelul Caseia 3-a unde este Uranus semn că se discută despre bugetul acestor nativi. Este prestidigitatorul care arată că acum sunt bani, acum nu mai sunt. Noroc sunt susținuți pe parte de carieră dar și pe parte de studii.

Pătratul lui Saturn cu Chiron îi face să spună lucruri care multora li se vor părea fie prea curajoase, fie deplasate, aiurite sau de domeniul fantasticului şi o fac cu atâta energie şi tărie că le va da unora impresia că nu sunt siguri pe ei. Atenţie, cât sunt ei de guralivi, fac afirmaţii de care nu se vor dezice şi îşi vor argumenta poziţia până în pânzele albe.

Interesant este că tot ceea ce spun este adevărat, dar sunt prea puține urechi care să îi audă. 19 septembrie Venus le aduce ceva bani în buzunare. Mai mult configurația astrală numită Plic sugerează un contract sau niște vești pe care ei le așteaptă de ceva vreme.

Săptămâna aceasta Vărsătorii pot fi extrem de afectuoşi şi se vor implica emoţional cu tot sufletul deşi nu pare a fi aşa. Comunicarea este unul din atuurile forţă pentru care nativii Vărsător au atâţia prieteni chiar dacă la început nu par de încredere, pe parcurs îşi dovedesc loialitatea.

Săptămâna aceasta sunt avantajate femeile. Profesional, sunt bine susţinuţi chiar se prefigurează colaborări de durată, în special pe partea cu străinătatea, fie vor găsi un job, pe care, fie vorba între noi, l-au aşteptat de câţiva ani, în străinătate şi perspectiva pentru ei se va schimba radical.

Vor munci pentru că atunci când au de ce să o facă, o fac şi vor fi răsplătiţi pe măsură. Foarte bune zilele de 19, 20 şi 21 septembrie. Banii vin din munca lor, vin din recunoaşterea unor merite şi mai vin de pe urma unor contracte sub formă de comisioane.

Pentru unii Vărsători este posibil ca de pe urma unui proces de partaj să nu se aleagă cu nimic din ce au crezut că pot avea sau vor constata că întreg eşafodajul pe care şi-au construit realitatea următorilot ani este unul fragil, care la prima furtună se spulberă.

S-ar putea confrunta cu dureri de cap şi de spate, dar şi cu reacţii digestive neaşteptate dacă ne gândim că și ei mănâncă pe sărite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top