Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Vărsător 2 - 8 iulie 2017. Va fi o săptămână interesantă pentru Vărsători. Iată ce te așteaptă în această perioadă.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Vărsător 2 – 8 iulie 2017. Deşi Luna Neagră pare să-i provoace în continuare pe latură prieteniilor şi a acţiunilor non-profit, originalitatea şi cretivitatea acestor nativi vor fi puse la încercare, în sensul bun al cuvântului ceea ce le-ar putea aduce un loc de muncă celor care nu au sau o poziţie de leader celor care au.

De ce spun asta? Pentru că Focul şi Pământul, semne în care se află Venus şi Uranus, aduc cel mai creativ potenţial de creştere, mai ales spirituală, dar, atenţie, este vorba despre talente care riscă să nu fie exprimate prin lipsă de obiectivitate datorită avalanşei de emoţii şi a înaltului grad de senzitivitate. Marea calitatea însă a acestei relaţii este că nativii nu va acţiona decât atunci când sunt siguri de rezultatul final. Vezi zilele de 3 – 4 iulie.

Se pot întâmpla două lucruri interesante

Mercur şi Marte dar şi Soarele arată că aceste disponibiltăţi vizează profesia aşa că nativii Vărsător să facă tot ce le stă în putiinţă ca să iasă în evidenţă. Vor avea sprijin cu tot sufletul din partea familiei, în special a mamei. Se pot întâmpla două lucruri interesante, găsirea unui loc de muncă acolo unde îşi doresc şi aş spune că avantajaţi sunt cei tineri şi apariţia unui om, a unui protector pentru Vărsătorii maturi, a căror sprijin va fi mai mult decât circumstanţial, va fi consistent de nici lor nu le va veni să creadă.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

În sfârşit trigonul dintre Neptun şi conjuncţia Soare -Marte le aduce Vărsătorilor energie şi nerăbdare atunci când îşi vor prezenta ideile, în relaţii se va remarca deschiderea spirituală către celălalt dar le va lărgi şi paleta de mijloace de expresie dacă activităţile în care se vor implica ţin de scris, de jurnalistică, audiovizual, scris sau medicină, deoarece aspectul îi conectează cu o imensă energie creatoare care acţionează atât la nivel mental, cât şi la cel material şi intelectual. Ce este important este că vor reuşi să îngenuncheze mulţi duşmani cu această ocazie. Zile interesante 5 – 6– 7 iulie.

Ca aspect negativ rămâne pătratul Jupiter – Pluto, culmea, nu pe cariera cum mulţi s-ar fi aşteptat ci pe Casa carierei ca şi cum trebuie să se supună unor comandamente indepedndente de voinţa lor şi să facă lucruri care nu le plac dar din care ei vor reuşi să scoată ceva bun.

De asemenea, pe 7 sau 8 iulie, o serie de veşti dinspre drumuri, în speţă pe relaţia cu străinătatea îi va face pe nativii Vărsători să viseze. Este bine dar le sugerez să se ancoreze cât se poate de bine în realitate. Totodaă sfătuiesc ceva mai mare atenţie la relaţiile de familie pentru cei căsătoriţi, deoarece o vorbă aruncată aiurea se poate solda cu…despărţirea.

Ca sănătate, rămân problemele de natură nervoasă cu impact asupra tuturor organelor, dar mai ales asupra inimii şi a ficatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top