Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Varsator 22-28 ianuarie 2017. Varsator – saptamana debuteaza exploziv, chiar aiuritor as spune, pentru femei.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Varsator 22-28 ianuarie 2017

Horoscop Minerva Varsator 22-28 ianuarie 2017. Varsator – saptamana debuteaza exploziv, chiar aiuritor as spune, pentru femei.

Pe de o parte, trigonul minor dintre Luna Neagra – Soare – Marte vine si le sporeste nu doar afectivitatea si sensibilitatea, ci si creativitatea ceea ce le va aduce sanse serioase fie de promovare, fie de gasirea unui loc de munca pentru cele care nu au unul.

Pe de alta parte, se accentueaza o serie de probleme de sanatate, nu as crede ca este vorba despre munca si colegi pentru ca 22 ianuarie este duminica, ci spun ca este vorba despre sanatate, mai mult, am curajul sa spun ca este posibil sa fie vorba despre o criza de litiaza biliara, renala sau o raceala cum nu au mai facut ei demult si care le poate aduce la spital, lucruri care insa a doua zi, pe 23 ianuarie, se mai linistesc.

Este foarte interesant un trigon minor, un model planetar mai aparte, din tema astrala a zilei, format intre opozitia Jupiter – Uranus, trigonul Uranus – Saturn si sextilul Saturn – Jupiter, ca si cum se primesc vesti promitatoare despre ceva cu caracter social menit sa aduca recolta mai tarziu.

Este momentul, cred eu, ca Varsatorii sa-si dovedeasca menirea de deschizatori de drumuri, sa-si arate capacitatea de atotcuprindere, de toleranta si acceptare, de originalitate si vizionari. Si, ce este mai important, este ca aspectul tine toata saptamana.

Profesional lucrurile sunt pe drumul cel bun, cum aminteam mai sus, dar ce este important este ca in zilele de 25 si 26 ianuarie sa fie atenti ce sansa au sa materializeze o idee pe care o rumega de multi ani, pentru ca daca aceasta sansa se arata, pentru ei incepe o noua era, vor lasa pozitia sociala, vor lasa sefia si se vor duce incotro le arata destinul. Este o zi de testare a intuitiei lor proverbiale.

Horoscop Minerva Varsator 22-28 ianuarie 2017. Mare atentie la ziua de 27 ianuarie

Pe 27 ianuarie atentie la rautatea unei femei, care, invidioasa pe ceea ce fac Varsatorii, ar putea sa incerce sa le blocheze unele drumuri. Are slabe sanse de izbanda, dar reuseste sa le amarasca pentru cateva ore sufletul. Interesant este si aspectul financiar, bani care vin pe neasteptate, solutii financiare de moment, un soi de blitz-krieg mental care le va baga bani in buzunar pe negandite, dar mare grija, cu toate sansele financiare si cu toti banii stransi in buzunare, nu au siguranta financiara pe care si-o doresc.

Nu prea dau ei atentie capitolului sanatate zilele acestea, exceptand ziua de duminica cand, asa cum spuneam, se pot confrunta cu o raceala pur si simplu!

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

Horoscop Minerva 2017 Varsator

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top