Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 25 iunie – 1 iulie 2017

Horoscop Minerva Vărsător 25 iunie – 1 iulie 2017 – că problemele financiare s-au rezolvat în mare parte, au învăţat pe pielea lor ce înseamnă să nu ştii să ții de bani.

Cum am mai spus, au cunoscut perioade în care nu ştiau ce să facă cu banii, acum sunt în perioada în care aleargă după ei şi cred că de astă dată au învăţat, cu prisosinţă, că trebuie să faci ceva și pentru tine nu doar pentru ceilalți.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Este o corecţie pe care le-a aplicat-o tandemul Jupiter – Pluto – Uranus, noroc că nu uită alţii de ei.

Au încrederea în ei și aceea forță spirituală care îi face să treacă dincolo de aparența lucrurilor.

Le-am mai spus cred, că multe din noroacele lor se petrec la drum, pe neştiute, în cabinete secrete ar spune unii, aşa că să nu fie comozi şi să plece dacă este nevoie pentru că se conturează o colaborare cu şanse de trai îndelungat.

Poate fi vorba şi despre Vărsătorii care lucrează în domeniul inventicii şi care acum îşi pot demonstra originalitatea.

Poate fi vorba şi despre un proces de la care nu aşteptau nimic bun dar care să îi aducă în ipostaza de câştigători, de beneficari ai unor bonităţi cu iz de moştenire indirectă sau de repunere în drepturi. Problema este cum vor şti ei să profite de această ipostază.

Pe 26 iunie pot primi veşti legate de locul de muncă, o propunere pe care nu au luat-o niciodată în calcul pentru că nu îi interesa, dar modul în care le va fi prezentată acum le va stârni curiozitatea şi se pot pomeni că tot bagajul de vise privind cariera ia un alt drum, de multe ori diamentral opus celor propuse.

De asemenea, au şansa propunerii unor mici contracte, slujbe temporare care însă să le bage în buzunar bani serioşi.

Pe 27 iunie, cu aplomb şi cu tupeu, îşi vor prezenta ideile într-un cadru academic stârnind uimire, dar şi simpatie datorită modului în care ştiu să-şi prezinte opinia, argumentaţia împletindu-se armonios cu un simţ al umorului care le permite să întindă coarda mai mult decât ar fi făcut-o alţii.

28 iunie îi poate aduce în ipostaza de creatori, materializând originalitatea ideilor într-un proiect care şi pe ei îi va uimi, nu atât pentru admiraţia pe care au provocat-o cât mulţumindu-şi lor pentru viteza de reacţia cu care au acţionat, salvând aparenţele, şi care promite să le bage sume frumuşele de bani în buzunar.

Nu ar trebui să ne mire nimic pentru că aceştia sunt Vărsătorii.

Pe 29 iunie să fie atenţi că disputa cu o femeie – mamă, soră, iubită, protectoare, le cam taie aripile şi îi obligă să devină realişti, să nu mai viseze cai verzi pe pereţi ci să aprecieze realitatea obiectivă.

Această trezire la realitate îi face conştienți de ideea că fără muncă nu se poate, că lucrurile se mişcă într-un anumit ritm şi dacă nu vor fi atenţi la modul cum îşi gândesc acţiunile viitoare pot pierde tot ce au câştigat până acuma.

20 iunie este o zi în care îşi vor demonstra harul de vizionari.

Atenţie la problemele cardiace și la odihnă!!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top