Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Varsator 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Varsator 28 august-3 septembrie 2016

Varsator – Nici Varsatorii nu vor fi ocoliti de probleme . Incep cu asta deoarece Careul in T loveste axa relationala ca si cum ar fi pusi in situatia sa plateasca ceva de care nu stiu sau pur si simplu au uitat! Adaugati blocajele profesionale care lovesc din plin, noroc ca mai exista si banii partenerului de viata. Vor trebui sa fie atenti la tot ceea ce inseamna act si le trece prin mana, nu de alta dar de felul cum vor stii sa foloseasca respectivele hartii depinde, parca, viitorul lor profesional.

Relational nu as crede ca au probleme, ei au prieteni, au familie, au rude care facu cum fac si ii ajuta, dar asta nu este de ajuns pentru originalul Varsator. El are nevoie acum si imediat daca se poate de tot ce ii poate aduce stabilitate, de tot ce poate sa-i confirme siguranta zilei de miine. Sa nu ne surprinda daca auzim ca multi Varsatori decid sa se casatoreasca cu un partener mult mai in varsta dar care are bani sau cu un play boy holtei pentru a ajunge in lumina reflectoarelor pe 31 august si 1 septembrie.

Varsatorii care isi vad insa de casa lor si nu au aspiratii mai inalte se regasesc,cu bune si cu rele in casa lor, in interiorul familiei incercand sa rezolve balele probleme cotidiene. Pe de alta parte, boala cuiva apropiat, as spune ca este vorba despre mama, reuseste sa le dea peste cap existenta pe 1 si 2 septembrie unora. Desi nu recunosc, nativii Varsator sunt foarte legati de parinti, disparitia unuia dintre ei reprezinta un adevarat soc emotional care ii poate scoate din circuitul cotidian pentru tot restul vietii. Familia trebuie sa stie cum sa le spuna sau cum sa le dea o asemenea veste.

Serviciul sau profesia sunt marea lor obsesie, nu cred in ajutorul celor care le promit, dar cred in cei care nu spun nimic cand propun cate ceva. Si cum mintea lor functioneaza ceas se vor duce la sefi cu tot soiul de idei si suprinzator, nu ca ii vor suprinde, ci ii va face pe acestia sa se gandeasca serios la propunerea facuta. Varsatorului, chiar daca i se pare nastrusnica, o sustine pentru ca acesta este el, dar sefii le rumega ideile si de multe ori ajung sa le dea dreptate desi poate ca nu asta a fost intentia lor. Asemenea zile traznite pot fii 1 si 2 septembrie.

Financiar, evita sa se gandeasca cum vor plati ratele si datoriile pentru ca nu intrevad nicio speranta. Cu toate acestea vor fi zile in care le vor intra in buzunare – 4 si 5 septembrie, sume multumitoare daca ne gandim la nevoile lor cotidiene.

Ca sanatate, in schimb, vor fi somnolenti, schimbarea de anotimp le influenteaza metabolismul asa ca sa nu va surprinda daca Varsatorii, in sfarsit, dorm!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top