Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - VĂRSĂTOR. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Vărsător, în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 30 iulie – 5 august 2017

Horoscop Minerva Vărsător 30 iulie – 5 august 2017 – încearcă din răsputeri să se izoleze, cum au obiceiul, de anturaj şi ar fi bine ca acest lucru să ţină, sunt nemulţumiţi de tot şi de toate deşi nu ar avea de ce să fie supăraţi pentru că lucrurile încet, încet se urnesc şi pentru ei.

Adevărul este că traversează o perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal cât Marte conjuct cu Soarele încearcă să-i împingă din spate.

Alege zodia pentru a citi previziunile astrologului Minerva:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Efectele lui Jupiter în Balanță se resimt, le cam dau planurile peste cap în sensul că trebuie să fie mai deciși.

31 iulie, cel puţin, este o asemenea zi când parcă nimic nu mai merge. Dar dacă aceşti nativi ar fi puţin atenţi la ei, la atitudinile lor, la faptul că de multe ori vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească că ar putea fi unul nu greşit, ci diferit de ale celorlalţi, atunci lucrurile s-ar putea schimbă.

Nu sunt atoateştiutori nu, voinţa lor denotă nesiguranţă; undeva în trecutul lor depărtat, s-au petrecut evenimente de pe urma cărora durerea a fost atât de mare încât s-a creat un tipar întotdeauna va fi aşa şi acţionează în consecinţă.

Nici dragostea şi nici iubirea nu au orgoliu şi vanitate, le-am mai spus. Deci să facă bine şi să nu încerce vreun exerciţiu de forţă cu impact emoţional puternic cu partenerul pentru că tot ei vor fi cei care vor ieşi în pierdere.

Cele care şantajează emoţional sunt doamnele şi ar putea primi o palmă usturătoare, nu la propriu, la figurat, pe care nu doar că o vor ţine minte multă vreme, dar ar putea să se trezească şi cu mariajul destrămat.

Casa profesiei este liberă de tensiuni, pe 1, 2 sau 3 august cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu, şi aş spune că sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chiar aşa cum li s-a promis. Sfatul meu este să nu abandoneze ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva.

Tot acum, în special, pe 3 și 4 august, se pot acutiza o serie de neînţelegeri cu fraţii, disputa vizând un teritoriu care nu aparţine niciunuia, nici celuilalt dar pentru care ei platesc o taxă – loc de parcare, un spaţiu verde, spălătoria de pe scară, locul de joacă al copiilor ş.a.

Să aibă grijă ce vorbesc la serviciu sau pe cine pun la punct că ar putea stârni duşmănii pe viaţă. De asemenea, reterezesc nişte adversităţi cu care vor avea de furcă dacă doresc să-şi impună punctul de vedere.

Sunt susţinute atât mobilitatea ideatică cât şi creativitatea şi cred că aici este vorba despre o creativitate care vizează colaborarea cu tinerii, profesoratul şi laboratoarele de studiu.

Pe 5 auguststudiul intens, dar mai ales drumurile de sfârşit de săptămână vor fi cele care îi vor scoate pe aceşti nativi din decorul biroului, la munte sau la mare, pentru a-şi reîncărca bateriile.

Financiar vor începe să simtă că vine apă şi la moara lor, le sporeşte încrederea în ei știind că se pot mişca mai lejer din acest punct de vedere, iar cheltuielile pe care le vor face vor fi legate strict de domeniul casnic.

Ca sănătate, şubredă le este imunitatea, odată pentru că ei nu ştiu să se odihnească, pe de altă parte, predispoziţia spre alergii ale altora, iată măcar un motiv pentru care le sugerez o alimentaţie uşoară, bogată în proteine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top