Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Vărsător 5-11 noiembrie 2017: Problemele acestor nativi par să ţină de drumuri sau de studii, de o serie de simptome care anunţă neglijarea anumitor boli şi cronicizarea acestora.

Culmea, mai apar și probleme de comunicare, ca şi cum ei, care sunt maeştii ai Cuvântului, s-au pierdut în labirintul minţilor lor.

Către sfîrșitul săptămânii, ar putea fi invitați la o ceașcă de cafea de un/o vecin/ă. Să accepte, pentru că s-ar putea ca toată sporovăiala de jumătate de oră, o oră, toate acele amintiri depănate să retrezească în nativ copilul de odinioară și să îi dea imboldul să facă lucruri mari.

Vărsătorii vor trebui să fie atenți cum gestionează o problemă emoțională pe 6 și 8 noiembrie; acest lucru va fi trambulina de pe care pe 10 sau 11 noiembrie se vor lansa în propspectarea de idei, exersându-și memoria și știința nu doar în dezlegarea cuvintelor încrucișate, ci în crearea de strategii menite să le deschidă calea afirmării profesionale.

Apoi, se vor confrunta cu limite impuse de planurile, visele și viziunile pe care le au. După 11 noiembrie, va fi nevoie de eforturi serioase de concentrare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ei.

Viziunea progresistă a anumitor lucruri le poate aduce Vărsătorilor notorietate şi, încă odată dacă mai era nevoie, recunoaşterea acestor talente pe 7 – 8 noiembrie. Acest trigon le va urmări evoluţia până în septembrie anul viitor, ceea ce s-ar traduce prin ideea că vine apă la moara lor din plin.

Trebuie să fie atenți la modul cum gestionează eforturile la locul de muncă. Dacă simt că sunt blocați într-un loc care nu le mai aduce nimic, să plece, să nu-și facă probleme că nu vor găsi ce să facă, pentru că șansa este de parte lor.

Ar putea găsi ceva care să îi încânte undeva după 9 noiembrie. Sunt deschiși noilor experimente. Acum e momentul în care inteligența lor îi poate ajuta să ajungă departe.

Pe 7 noiembrie, cineva din familie le dă o veste vizând obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor pentru o tranzacţie imobiliară. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Pe 8 noiembrie, speranţele celor tineri în legătură cu un loc de muncă se împlinesc, spre uşurarea părinţilor, dar şi a lor. Sunt aprecieri care vin din partea unor oameni cu greutate în domeniu – poate fi vorba despre cercetare, în special cercetarea medicală, laboratoare specializate de medicină, specializări în medicina nucleară ş.a.

Vineri, 10 noiembrie, dacă își închipuie că romantismul este doar orz stricat pe gâște, ei bine îl vor simții usturător pe pielea lor: există riscul ca relația lor să se rupă, partenerii să-i lase cu ochii în soare sau să se piardă, nici ei nu știu cum și unde, ceea ce credeau a fi o relație pe cale să se înfiripe.

Ca sănătate este vizat segement digestiv, în general și, în special, tranzitul intestinal. Vârstnicii se pot confrunta cu pusee acute ale unor boli cronice, dureri puternice la nivelul gambelor şi gleznelor.

Pentru cei tineri: atenţie la infectiile de la nivelul vezicii urinare, provocate de microcalculi. La fel de bine, vârstnicii ar putea deborda de sănătate, pe când cei tineri pot avea o criză de fiere sau tulburări intestinale. Și asta pentru că mănâncă pe unde și când apucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top